Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lemfo LEM6 - Android hodinky

[ABUIABACGAAgiO_WzwUo8KffRjDoBzjoBw!400x400.jpg]

Info: http://www.lemfo.com/pd.jsp?id=140

Ahoj lidičky. Jsem v android hodinkách úplný začátečník. Teď mi přišly hodinky Lemfo LEM6 a moc bych prosil o nějaký návod (a tipy na zajímavé aplikace) jak je nastavit.

Tedy hlavně jak do nich dostanu nové ciferníky. Myslel jsem že si stáhnu nějakou aplikaci z GooglePlay tam si vyberu nějaký ciferník a dám nastavit ale zřejmě to nebude tak jednoduché. :-| Proto bych moc prosil o nějaké základní info jak na to od Vás co už máte svoje zkušenosti.

Co mám udělat abych mohl hodinky používat jako vzdálené ovládání mobilu (Honor9) ? Tedy například jak pomoci hodinek ovládat přehrávač hudby v mobilu když na něm poslouchám hudbu na BT sluchátkách aniž bych ho musel vytahovat z batohu.

Stáhl jsem si aplikaci z návodu Watch Helper ale tato aplikace se dost často odpojuje od BT :-( takže bych potřeboval nějakou spolehlivější apku. A další doporučenou aplikaci Lemfit ale tu nějak nechápu :-( Vůbec netuším jak ji nastavit :-( Udělám si registraci a přihlásím se. Pak to chce přidat zařízení. Jak oskenuji QR přidá mi to další "osobu" co se zobrazuje na mapě jako další osoba. Přijde mi to jako nějaká aplikace na sledování pohybu členů rodiny.

Moc děkuji za rady, návody a tipy od Vás zkušenějších :-)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru