Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém smartphony + repráky/sluchátka = šíleně potichu

Dobrý den,
sice nevlastním smartphone ani tablet, ale už mi pod rukama prošlo hodně smartphonů a tabletů, ale všechny nezávisle na značce a typu měly jeden a ten samý problém: když jsem k nim klasicky přes 3.5mm jack připojil jakékoliv reproduktory ať už se zesilovačem nebo bez nebo když jsem připojil jakákoliv sluchátka, tak i když jsem smartphone nebo tablet zesílil úplně naplno na maximum, zvuk z připojených repráčků nebo sluchátek byl vždy šíleně potichu.

Přitom ty smartphony i tablety bez připojených sluchátek nebo repráků svým interním reproduktorem sice nehrály kdovíjak nahlas, ale hrály o hodně hlasitěji než s připojenými repráčky nebo sluchátky.

Repráčky ani sluchátky problém způsoben určitě není, protože když jsem je zapojil do jakýchkoliv jiných zařízení než smartphonů a tabletů, např do rádia, walkmana, tlačítkových mobilů přes redukci, CD přehrávače, PC, notebooku, ... a zesílil jsem zařízení naplno, tak repráčky i sluchátka hrály opravdu celkem hlasitě.

Nevíte někdo, čím to může být? Děje se to u všech androidích zařízení, smartphobnů i tabletů co mi prošly pod rukama a že by všechny měly tutéž závadu, ... no to nevím. (Applovské jsem nezkoušel - nejsem přebohatlá nadutá hloupá iOvce která neví co s penězi). Prosím poraďte.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru