Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levná bezdrátová sluchátka

Vím že slova "levná" a "bezdrátová" moc dohromady nejdou. Ale jde jen o poslech hloupé hudby, ne paření napínavých akčňáren. Při poslechu ale osoba pro niž budou sluchátka určena potřebuje kreslící prostor a kábly vedoucí z uší k NB jsou nepřijatelná. Stačí jen nějaky špunťáci do uší třeba odtud:

https://www.tsbohemia.cz/pc-prislusenstvi-sluchatka-a-mikrofony-bezdratova-sluchatka_c5810.html

Požadavky: Slušný dosah a vyšší výdrž baterie. Chci poradit některá z nich, ale fakt max do 500-600 kč. Nevím, ale pokud jde o mě zatím vyhrávají tato:

https://www.tsbohemia.cz/defender-freemotion-b615-bluetooth_d237769.html

Podle obrázků se zdá jako by se hlasitost a další nastavovali pro každé sluchátko zvlášť, což se mi moc nezdá a taky to vypadá jako by se mělo každé nabíjet zvlášť, což je doufám ptákovina. Snad to má dvě ovládací "krabičky" jen kvůli rovnováze.
Všem děkuji za rady

Předmět Autor Datum
KZ ZS5 + bluetooth adapter. nemas zaco.
fallon 13.12.2017 16:18
fallon
Tyhle mají slušné recenze : BML
MulishAa 13.12.2017 16:24
MulishAa
Jo tyto jsem si dal taky jako možnost do porovnávače. A co si myslíte o těch defender co jsem si řek…
Boss_1 13.12.2017 16:32
Boss_1
podla mna vsetko uplne sracky oproti tym co som ti poradil ja.
fallon 13.12.2017 16:34
fallon
Vlastní zkušenost nemám, ale dle recenzí ujdou.
MulishA 13.12.2017 16:44
MulishA
Zásadně nesouhlasím s představou, že na hudbu stačí něco obyčejného a lepší zvuk je potřeba na hry.…
Potkan007 13.12.2017 17:06
Potkan007
No jo, jenže sluchátka co radíte nejsou v nabídce v Bohemce ani czc kde si to vyzvednu a v případě n… poslední
Boss_1 13.12.2017 22:36
Boss_1

Zásadně nesouhlasím s představou, že na hudbu stačí něco obyčejného a lepší zvuk je potřeba na hry. Přesně naopak - na hudbu je fajn mít slušný zdroj zvuku, aby si ji mohl člověk vychutnat. Na nějaké to tupé bouchání, střílení, nebo kvílení pneumatik stačí skoro cokoli, protože jde jen o vedlejší rozšiřující vjemy k vizuálním.
Co se sluchátek týče, ač mi je proti srsti vystupování "fallon", KZ ZS5 s bluetooth kabelem bych zvážil, určitě spíš, než Defender. Nehrají vůbec špatně a recenze na ně vycházejí velice hezké. Případně ZS6 jako nástupce s o trochu lepším zvukem (údajně, tam už nemůžu soudit z vlastní zkušenosti) zpracováním a pohodlím nošení, ale za znatelně vyšší cenu.
Jestli to má být dárek k Vánocům, jsou mimo hru, z Číny už za cenu cca v limitu dojít nestihnou a tady za ně chtějí přeprodejci dvojnásobek.

No jo, jenže sluchátka co radíte nejsou v nabídce v Bohemce ani czc kde si to vyzvednu a v případě nespokojenosti zajdu zpět a aspoň v té bohemce dostanu hned zpět i prachy. Což je lepší než si to nechat poslat přes net až dom od bůhvíkoho a v případě nekvalitního zboží řešit reklamace někde zdlouhavě přes maily. Doufal jsem že by mohly stačit některy z těch co jsem poslal. Ano jedná se o dárek na vánoce ovšem s dohodou že si nebudeme kupovat nic drahyho. Navíc se nejedná o zkušenou posluchačku co by rozeznala kdejaké audiošustnutí

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru