Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Editovat Zprávu,která přešla v MMS: začarovaný kruh? nutný MMS APN, ale nelze definovat

Ahoj, stal se mi takový problem na nokia E71. V telefonu jsem si psal poznámku, nikoli v aplikaci Poznámky, ale přímo jako SMS koncept . Ovšem délka textu přesáhla nějakou délku. A bez váhání typ zprávy přešel v typ multimediální zprávy (protože v Menu-Messagings-Drafts je u dané zprávy ikonka mms místo normální SMS).
Potíž je, že nyní NEMOHU ZPRÁVU OTEVŘÍT , jelikož hlásí no valid access point defined. Define now?
Když pominu důvod, proč pro kompozici/čtení MMS musím mít vybrán APN pro MMS, tak se mi nedáří ho nastavit.: Po kliknutí na yes a vybrání Access point to use(kde je rovnou hodnota Must be defined) nelze žádný vybrat (!) : po kliknutí zahlásí No access point defined. Define one in connection settings! Nořím se tedy do nejhlubší úrovně symbianového menu: 1 Menu - 2 Ctrl. panel - 3 Settings - 4 Connection - 5 Destinations - 6 Multimedia msg. -7 Add V sedmé úrovni tedy vytvoří nový apn a pro jistotu mu přiřadím Use access point=Automatically. Vracím se do zpráv ovšem mě praští nečekaně stará hláška no access point defined. Define one in connection settings! , i po té co jsem pro jistotu restertoval telefon.

Kde je sakra chyba!? Proč nejde přiřadit MMS APN, abych mohl obejít nesmyslný požadavek na přiřazení APN pro mms pro otevření rozepsané zprávy?

Předmět Autor Datum
každý operátor má centrum odosielania mms správ,obvykle je to telefonne číslo,pokial nepoznáš,ako má… poslední
audax 15.12.2017 12:50
audax

každý operátor má centrum odosielania mms správ,obvykle je to telefonne číslo,pokial nepoznáš,ako má spravené mms centrum Tvoj konkrétny operátor,daj si od nehp poslať konfiguračnú správu,alebo si pozri naa stránkach operátora nastavenia

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru