Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ukladanie súborov na plochu

• Tak ja zas proti Windows nic nemam priteli, ma i nekteré veci které zrovna dvakrat nemusim ale ujde to, ono jak se snim clovek nauci alespon trochu zachazet, neco nastvit nebo zakazat, tak to ujde, ve Windows 10 jsou i vychytavky co se mi libi, hlavne ten okopirovany info panel z OSX ? :-)
• Pak nekteri rikaji "Na 10 si tu kazdy stezuje", ono na PORADNE se stava, ze sem chodi lidi s problemy.
* Spatny image Windows dela hodne lidi co ho ani nepouzivaji jen roznasi jakesi drby co kde cetli bez osobni realné zkusenosti, jinak je to jak sevsim, nekomu se libi nekomu nelibi kde kazdy ma pouzivat OS ktery mu vyhovuje.
Dlouhou dobu jsem preferoval OSX jak Windows ale kvuli tomu nebudu vykrikovat "kretensky M$" coz mi pripadne spis osobni, na "poradne" se pokousim byt spis nestrany jinak by odpovedi prakticky nedavali smysl a bylo by to jen o nejakych osobnich preferencich.
(to nepociam usery co instlovali Windows 10 na prehistorické stroje a lebedovali ze jim nejede treba Bluetooth, tak je to hned chyba MS a stoji zahovno.

Jo, kdybych nebyl takový fanda do her, dávno už taky na Windowsech nejem

• Hry DX12 nemas jinou moznost no ..
• Ono se taky na tvém GTX@1070i a Intel@i5 8xx na Windows 10 hraje o chlup lip jinak jak treba na Debianu :-p

[TiP] ~ Jestli opravdu omdlivas z Windows, existuje i varianta HACKINTOSH.
• S HACKINTOSH treba od NIRESH jsem velmi spokojen, pakticky kazdy novejsi HW je kompatibilni, tedy az na Ryzen, zde jsi nejsem jisty jak je to s podporou jejich chipsetu, u Intelu je nebo byla kompatibilita postatne lepsi..
* Nechybi i podpora her, nabidka neni zcela urcite jak pro DirectX, ale spustu titulu muzes hrat i na OSX|Hackintosh, samozrejme i MINICRAFT ze jo LCore ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny