Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hry ve windows 10 se nepřipojí k serveru

Prosím o pomoc kohokoliv kdo by věděl co s tímhle problémem. Sestavil sem si nové pc a nainstaloval Windows 10 pro. Nainstaloval sem si hru Elder Scrolls online. Hra si stáhne potřebné aktualizace ale když se ve hře přihlásím ke svému účtu, vyskočí mi hláška error 301, nelze se připojit k serveru. Podobné je to i u hry Diablo 3. Z battle.netu si stáhnu instalátor hry ale po jeho spuštění mi vyskočí podobná chyba a to je připojení k serveru battle.net selhalo. Stejně tak i hra Neverwinter ze Steamu. I tady nefunguje připojení k serveru. Co se týče hry Elder Scrolls, tak byla přidaná vyjímka do firewallu. I byl na zkoušku firewall i Windows defender vypnut. Byl udělaný i restart routeru. Ani jedno nepomohlo. Ale na pvodnim pc kde byl Windows 7 pro vše fungovalo takže vydím chybu někde ve Windows 10. Bohužel se nemůžu vrátit k Windows 7 jelikož mám procesor Ryzen 5 1600, který nemá podporu ve Windows 7... Netuší někdo co s tím?

Předmět Autor Datum
• Jestli más "Antivirus" tak desaktivuj|deinstaluj, muze ti blokovat pripojení tak jako nastavení "F… poslední
XoXoChanel 17.12.2017 23:43
XoXoChanel

• Jestli más "Antivirus" tak desaktivuj|deinstaluj, muze ti blokovat pripojení tak jako nastavení "Firewall".
• Spust hru jako správce (pravy klik na na hru -> spustit jako -> správce)
[TiP] ~ Pro nahlednuti "nastaveni pravidel" pro bránu "Firewall" muzes nahledou pres prikazovy radek [WIN + R] a vlozit príkaz :
* Ve vypisu si najdi treba Elder Scroll Onine, Diablo 3 spada tusim pod battle.net a podivej se jestli ma povoleno "výchozí/príchozi" vstup vystup který musí but povolen.

WF.msc

• Nebo vybrat tvou sit v "obecném nastavení" a na zkousku Firewall dezaktivovat :

FIREWALL.CPL

* Popripade se podivat na nastavení síte, jestli není jako verejná snejakym pravidlem ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru