Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antivir zdarma - který?

Nikdo tady ještě neřekl, že když máš v počítači dva antiviry, tak se jejich realtimové ochrany (rezidentní štíty a tak různě, jak se to v kterém jmenuje) perou o soubory, se kterými se pracuje, a neuvěřitelně zabrzdí systém.

Prakticky vzato lze v systému mít nainstalované dva antiviry, ale jeden musí mít tu rezidentní kontrolu souborů důsledně vypnutou. Takže ho pak máš jen k ruční kontrole souborů. Taky to u každého antiviru nejde vypnout trvale. Měl jsem v jednom počítači Norton a tam se to dalo vypnout jen na určitou dobu od 15 minut asi do dvou hodin.

A jedna perlička. Psal jsem recenzi na antivir na firemním počítači, tak jsem se domluvil se správcem, že odinstaluju ten firemní a nainstaluju jiný. Pak se na celou věc zapomnělo a asi po čtvrt roce jsem jednou ráno pustil počítač a čekal jsem přes půl hodiny než nastartuju na plochu. Co se stalo? Počítač byl v doméně a správce pustil všem počítačům aktualizaci firemního antiviru na novější verzi. Takže rázem v něm byly dva antiviry. Musel jsem neuvěřitelně dlouho čekat, než nastartuju a pak tu ochranu jednomu vypnout a odinstalovat ho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny