Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem telefon nebo PDA ?

Chci šáhnout po novém telefonu a nevím jestli je lepší klasický telefon, v mém případě Sony Ericsson w960i nebo PDAčko. Jde mi hlavně o to aby telefon měl wifi kartu a nebyla by k zahození ani GPS navigace.
Taky bych rád věděl nejdůležitější rozdíly mezi operačními systémy Symbian UIQ a Windows Mobile ,, děkuji všem za odpovědi a rady .. :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mohu doporučit HTC Touch Cruise
marekdrtic 14.06.2008 19:07
marekdrtic
Místo HTC Touch Cruise dnes už určitě brát raději jeho nástupce HTC Touch Diamond.
Ynd0r 14.06.2008 21:14
Ynd0r
Touch Diamond by byl skvely, pokud by vyrobce nedaval prednost vzhledu pred uzitnou hodnotou. S tou…
Jan Fiala 14.06.2008 21:28
Jan Fiala
Po prvních dvou týdnech s Diamondem mám pro tebe odpovědi: - Výdrž, přestože má baterie malou kapaci… poslední
Ynd0r 28.06.2008 19:17
Ynd0r

Touch Diamond by byl skvely, pokud by vyrobce nedaval prednost vzhledu pred uzitnou hodnotou. S tou baterkou (a naslednou podprumernou vydrzi) to fakt prehnali.

Jsa majitelem HTC Touch Cruise mam konecne PDA, ktere vydrzi az 3 dny bezneho provozu bez nabijeni. Diamond bych musel nabijet minimalne 1x denne.

A predpokladam, ze Diamond opet nevyuziva graficky procesor na chipsetu a resi to softwarove. A u vetsiho rozliseni se to zpomaleni projevi jeste vic.

Po prvních dvou týdnech s Diamondem mám pro tebe odpovědi:
- Výdrž, přestože má baterie malou kapacitu, je v pohodě - Diamond vydrží zhruba stejně jako třeba Kaiser. Tři dny mi sice nevydrží, ale jsem nonstop napojen na 3G a online přes HSDPA. V nabídce příslušenství pro Diamonda jsou i baterie s 2x a 3x větší kapacitou.
- Přehrávání filmů je konečně dokonalé - Divxy/Xvidy v plném rozlišení a s vysokým datovým tokem jdou bez úprav přehrávat na VGA displeji - bez jediného přeskočeného frejmu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru