Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PCI/FLASH WI-FI Karta (nejlepší)

ne­bo je lep­ší fla­sh wi­fi?

asi máš na mysli usb adaptér (s usb flash to nemá nic společného)

1) připojovat stolák přes wifi je ta nejhorší možnost. věčně plačící zapaření, co si stěžují na ping, by ti řekli svoje.
když na tom trváš, tak si představ jak se wifi šíří a jaké překážky a okolní stínění mu vadí. z toho hlediska je rozumným kompromisem usb adaptér s anténou, připojený přes cca 0.5m prodlužovací kabel (bo kovový case a kabely).

Poz. Dob­rý pří­jem, ... 300 Mb/s

jestli sis do bytu nastavěl zdi, tak na to rovnou zapomeň. praktická propustnost 300mbit normy je do 125mbit, bez zdí, s jediným připojeným zařízením.

2) jinou možností jak obejít několik zdí za sebou (české domácnosti pravidelně vítězí v soutěži o nejblběji umístěný router) je rozvod přes ~230V: powerline adaptéry.

3) když člověk není úplné nemehlo, natáhne si v liště třeba 40m kabel a má to pořešený, třeba i pro gigabit lan.
na konec toho kabelu se dá taky připojit zmíněný rb941 (100mbit) v režimu ap: má to quick setup, dostaneš 3 další lan výstupy a ještě wifi ve svém brlohu.

doufám že z tebe ještě nevypadne, že máš vlastně rodinný domek s více patry.

edit:
4) ještě jsem nezkoušel co píše tw: malý mikrotik jako client, připojený k pc přes lan. má to anténku na plošáku, nevím jaká je praktická citlivost, ale za nákup té hračky nic nedáš, je to nejlevnější router (s více režimy).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny