Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Physical connection of internet port is disconnected

Všechny Vás zdravím.

Mám jeden problém a chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám wifi router D-link Dir 501. Naneštěstí jsem vyresetoval nastavení routeru (pomocí zadního resetovacího tlačítka na zadní straně routeru). Můj problém je, že pokud chci opět nastavit Wi-fi jako to bylo v době před restartem, nefunguje mi internet. Hledal jsem různé návody na internetu, podle kterých jsem postupoval, nicméně mám tam o krok navíc - a to hned po příhlášení na router (192.168.0.1), po zadání přihlašovacích údajů mi vyskočí tabulka:

"PHYSICAL CONNECTION OF INTERNET PORT IS DISCONNECTED
Please make sure the cable between ADSL/cable modem and the router is properly connected. The router will try ti detect your Internet connection type again.
If you dont want to connect to Internet, please click the buttom below.

I dont need to connect to Internet.

Pokud kliknu na dané tlačítko, wi-fi nastavím (jméno, zabezpečení, heslo), notebookem a všemi ostatními zařízeními se na ni připojím, nicméně nemám přístup k internetu. Internet samotný funguje normálně (právě toto píši ze svého stolního PC, který nejede přes wi-fi, ale je rovnou na ethernet kabel. ... Na půdě mám switch TP LINK - TL-SF 1005D, ze kterýho mi jde jeden kabel právě přímo do PC a druhý na daný wi-fi router.

Předem moc děkuji za případné návrhy, jak tento problém vyřešit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny