Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Chrome blbne.

Čert vem IDNES, co tam zavedli povinnou registraci komentujících, tak tam moc nechodím, snad jen, když mi někdo pošle odkaz na nějaký článek co se mu zdá zajímavý. Ale třeba u ŽIVĚ mi to bude dost vadit, tak chodím pro rozumy.

Letos se rozvířila diskuse kolem takzvaných kur.. tedy "kazítek".
Že se mi rozsype ruční mixér dva dny potom co mu skončila záruka, no budiž.
Ale že mne někdo nutí, abych si upgradoval wokna na novější verzi a koupil si k tomu i nový počítač, protože ten starý už nebude stíhat, případně když někde ve firmě je technologie, jejíž životnost se počítá na desetiletí, na servis se používá počítač co se k té technologii připojuje pomocí COM portu a kde ho teď vzít, když ten co se dosud používal servisákovi upadl. Nebo když jsem ještě pracoval, objevil jsem ve firmě instalační diskety na AutoCAD R10, ještě pro MS DOS, ten SW nebyl za hubičku, na nové projekty už by ho nikdo nepoužil, ale někomu, kdo občas potřebuje něco nakreslit, na současnou verzi a samozřejmě i nový počítač na kterém by běhala nemá nárok by tahle verze ještě posloužila, ale z principu už pod wokny spustit nejde, tak to by se řešit (a vyřešit) mělo.
Taky mne na$rali soudruzi z Malé Měkké, když u MS Office změnili u nových verzí na RIBBON nebo jak se ta současná verze jmenuje. S wordem jsem dřív dost pracoval a to co jsem potřeboval jsem uměl. když teď někde sednu k počítači a chci něco napsat, tak většinu času mi zabere hledání, kam tu zatracenou funkci co ji zrovna potřebuji schovali.

Вот техника большая.

[80806-kurvitko-jpg]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny