Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Občasné RGB blikání během hraní

Zdravím omlouvám se za kvalitu videa ale nenapadlo mě jak jinak to natočit. Tento problém se mě stal asi po druhé za 3 měsíce (ve hře Escape from Tarkov a GTA 5 u ostatních her to zatím nikdy neudělalo a bliká to jen ve hře) ale jakmile hru vypnu(nemyslím přesně tuto hru) tak se to ztratí a je to v pohodě teplota grafiky byla 54°C při zatížení (MSI NVIDIA GTX 1050Ti OC). Chtěl bych vědět čím to je popř. jestli neodchází graf. karta. nebo jestli to není káblem. Díky

Předmět Autor Datum
Vyskúšaj nejaký benchmark závislý od grafiky skontroluj teplotu počas benchmarku či je v norme a ak…
Wormless 31.12.2017 02:52
Wormless
Zdravím aktuálně jsem aktualizoval chipset, provedl userbenchmark zde je odkaz http://www.userbenchm…
TheVito 31.12.2017 12:52
TheVito
Po prípadne si skontroluj ešte Konektory či sú dobre zapojené z GPU do monitora, môže to byť aj čist…
Wormless 31.12.2017 17:24
Wormless
co jsem hrál tak nic ale jak říkám stalo se mě to po druhé za cca 3měsíce uvidím každopádně díky moc… poslední
TheVito 01.01.2018 00:08
TheVito

Vyskúšaj nejaký benchmark závislý od grafiky skontroluj teplotu počas benchmarku či je v norme a ak to bude robiť pritom tak sú len dve hlavné možnosti (Zdroj, Grafika). Pre-istotu sa pozri či máš najnovšie ovládače + ovládač chipsetu od základnej dosky.

Použi napr: http://gpu.userbenchmark.com/Software a poprípadne sa pozri ešte či to nemá súvis s softwarom, napríklad starý direct skús preinštalovať Visual C++ na najnovšie (2017) po prípadne ak sa ti niekedy podarí to natočiť nejakým recordérom (fraps etc. ) tak si pozri to video ak to na tom videu nebude možno je závada v monitore, koncovke kábla nejakom konektore apod.

Zdravím aktuálně jsem aktualizoval chipset, provedl userbenchmark zde je odkaz http://www.userbenchmark.com/UserRun/6551924 (našlo mě to jinou 1050ku mám tuto https://www.tsbohemia.cz/msi-geforce-gtx-1050-ti-4gt-oc_d256839.html) kdyby nešel odkaz dole jsou screenshoty (č.1 a č.2) a nemám mechaniku jen tak kdyby náhodou, MSI kombustor benchmark zkusil jsem tři animace na tohle nastavení(screenshot č.3) nic neblikalo max teplota byla 54. Dále zkusím hrát kdyby to dělalo natočím to přes nvidia geforce experience a dám vědět. Předen díky

Po prípadne si skontroluj ešte Konektory či sú dobre zapojené z GPU do monitora, môže to byť aj čistá chyba v danej grafickej karty či už na základe zlej manipulácie, výroby... Týmto nemyslím teba, že si zle s ňou manipuloval ale mohlo sa stať, že napríklad dopravca niekde s ňou mohol tresknúť, primačknuť ... na Slovensku a Česku je už známe, že ak sa poškodí krabica tak len prebalia a neriešia danú situáciu. Ak fakt chceš sa po venovať grafickej karte tak vyskúšaj ešte zapojenie napájania grafickej karty či drží nieje povolené a po prípadne ak máš doma Lieh, Denaturačný alkohol, technický benzín, vzducho-benzín tak kartu vyber a jemne na nejaký tanpón si nalej trošku alkoholu a prejdi si ten pozlátený 16 PCI-ex môže byť niekde špinavý alebo poškodený... :) Pri kartách sa to nedá určiť na 100% Môže byť chyba Ovládača, pomaly odchádzajúca karta ... veľa možností čo sa mohlo stať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru