Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Chrome - pomoc s tvorbou customizovaného offline instalačního balíčku

Ahoj,

měl bych dotaz. Je tu někdo, kdo by mi pomohl, za úplatu, s tvorbou plně konfigurovaného instalačního balíčku pro Google Chrome? Některé charakteristiky výsledného balíčku:
* pouze pro platformu Windows x64
* součástí instalace by měly být vybrané pluginy/aplikace z Google Chrome Marketplace
* některé výchozí pluginy/aplikace, které jsou součástí Google Chrome chci zakázat
* součástí instalace by měl být import aktuální verze záložek
* součástí instalace by měla být aktuální verze konfigurace Chrome (interní korporátní)

četl jsem si o tom spousty informací, až jsem zjistil, že některé chování nefunguje pokud nemám prostředí s AD. vzhledem k tomu, že v některých případech potřebuji mít předkonfigurované prostředí mimo doménu (většinou se jedná o stroje pro dev/test), potřebuji řešit celou konfiguraci mimo AD (skrze AD to je jednoduché).

buď si umím představit, že se bude jednat o instalaci která volá konfigurační skript a doinstaluje si zbytek, nebo se bude jednat o nějakou formu portable instalace Chrome, která se rozbalí do cílového adresáře, což by mi nevadilo, protože si umím vytvořit vlastní instalační balíček. Pokud by to bylo možné, uvítal bych možnost používat standardní Chrome Enterprise (Chrome for Work) včetně funkční automatické aktualizace.

je tu někdo kdo má s tímto zkušenosti?

Michal

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny