Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký iphone kupiť?

Mimo to, k čemu jinému asi tak bude telefon za 30 nebo kolik tisíc, když adekvátní, nebo velmi srovnatelné funkce poskytují i telefony za poloviční, nebo i třetinovou cenu? Ano - pouze k machrování typu "já na to mám."

Ne každému jde o machrování. Já třeba koupi iPhone plánuju kvůli jedné hodně specifické funkci (a ne, fakt nejde o Face ID nebo mluvící hovínka), kterou Android zatím neumí, možná prý bude umět ve verzi 8.1, ale jisté to zatím není, plus bůhví, jak to bude vlastně fungovat při té spoustě značek a typů telefonů. V tomhle ohledu Applu věřím víc, že to mají (v rámci možností) vyladěné.
No a víceméně jsem rozhodnutá pro X - jo, ono by to fungovalo i s nějakým starším iPhonem (podmínkou je iOS 11), ale na druhou stranu pokud už si ten telefon koupím, tak za tu cenu od něj budu očekávat (doufám, že ne moc naivně) fungování alespoň 4 roky a byla bych ráda, kdyby na něj celou tu dobu šly aktualizace, takže v tomhle se ty starší verze už imho moc nevyplatí, a oproti 8/8+ se mi u X líbí velikost. A pokud budu z iPhonu zklamaná, tak není nic jednoduššího, než si počkat, až tu funkci, o kterou mi jde, bude spolehlivě umět i Android a pak ten telefon střelit.

(Ještě k tomu machrování - když jsem se koukala na aliexpressu po krytech, tak ten, který mám na současném telefonu a líbil by se mi i na iPhonu, jsem zavrhla, protože má na zádech díru, aby bylo vidět jablko. A takových krytů tam bylo hafo. Na to fakt zvědavá nejsem, takže to nejspíš skončí nějakým "custom" krytem s vlastním obrázkem.)

A jinak ať si každej kupuje, co chce, ne? Fakt nevidím důvod kvůli tomu na tazatele nebo přispěvatele útočit a povyšovat se nad ně stylem "iPhone je předražená kupa hnoje, JÁ to vím, JÁ mám pravdu a vy jste jen blbé iOvce, co si myslí kdovíjací jsou machři".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny