Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač se odmítá nabootovat - chyba inicializace.

Zdravím,

chtěl bych se s Vámi podělit o problém, který mě poslední dobou trápí a postavil mě do pozice, kdy nejsem schopný absolutně jakýmkoliv způsobem využívat můj počítač.Otázku, jestli je to na servis nebo pouze
na nějaké drobné poupravení nejsem schopný odpovědět, proto se tedy obracím na radu od Vás.

Problém se budu snažit popsat chronologicky, tedy jak se všechno seběhlo a mojí snahu a veškeré způsoby řešení, které jsem se pokusil aplikovat, nejsem odborník, ale snažím se většinu věci vyřešit sám a vyhnout se servisům, které zaujímají klasický postoj: " Nefunguje to ? Tak si kupte nový počítač " atd ..

Jednoho dne, při běžném používaní mi z ničeho nic crashnul OS ( WINDOWS 10). Počítač se snažil resetovat, ale skončil pouze na základní obrazovce WINDOWS, z které přešel do modré nabídky řešení problémů. Tam jsem vyzkoušel vše. Bod obnovení (který jsem neměl vytvořený). Nefungoval. Hard reset. Nefugoval. Tak jsem se tedy rozhodnul pro reinstalaci. Na disku s OS jsem žádná cenná data neměl, takže jsem zvolil klasický postup, vložíl jsem cracknuté CD s WIN 7 do mechanicky, odpojil disk druhý (HDD) a na SSD jsem naistaloval OS.

Po uvitání na základní ploše, jsem připojil disk druhý, pro jistotu jsem veškerá data překopíroval na Externí disk a pustil se do základní instalace drivers přes program Driver Booster (který se mi již dříve osvědčil). Po vynuceném restartu počítač přešel do opětovného stavu, kdy nebyl schopný bootu.

Po opětovné instalaci jsem zkusil snad vše, přes stránky výrobce zkontroloval stav SSD, prohodil SATA kabely, přes konzoli, která se nabízela v základním setu instalačky OS jsem vyzkoušel bootrec /RebuildBcd bootrec /FixMbr bootrec /FixBoot exit. Naistalovat OS na disk druhý HDD. Poté jsem prohodil instalační zařízení, začal jsem instalovat z čerstvě nabootované flašky s WIN 10. Tam mi to na druhou stranu začalo házet krátce po instalaci OS chybu Selhání inicializace procesu přihlášení Windows. Počítač se sice nabootoval, ale při opětovné instalaci driverů se začal opět restartovat a odmítal se nabootovat.

Vyzkoušel jsem snad vše, pokud víte o něčem, co by mohlo pomoci, napište prosím vás, strávil jsem nad tím skoro týden v kuse a souboj jsem vzdal, vidím to na servis, kde mi řeknou, že počítač umřel a musím si u nich koupit nový, protože takto to funguje.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny