Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zamykání příspěvků

Když už se tady zamykají příspěvky bez udání důvodu ("Vstupně - výstupní chyba") a mažou se v nich vulgární odpovědi, kdy někdo "vypění" nad arogantním přístupem "rádce", tak by také bylo vhodné smazat i původní příspěvek rádce, který k vulgaritě, byť zcela oprávněné vedl. Autor arogantního příspěvku by měl být přece smazán také, vždyť jen akce vyvolala reakci. Tohle mi na poradně skutečně moc vadí, jinak sem chodím rád a poradnu beru jako jeden ze zdrojů důležitých informací.
Ale někteří opravdu nemáte soudnost, vždyť se zde ptají naprosto nezkušení lidé a prosí o radu. A vy je s odpuštěním pošlete do ...... s tím, že jsou to deb.....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je furt o tom istom, spravci, radci, vsetci su zli a arogatni. Ale preco vsetci plkate vseobecne?…
fleg 08.01.2018 11:15
fleg
Prvně s tebou musím na 100% souhlasit. poslední
icepower32 08.01.2018 18:33
icepower32
Vubec s Tebou nesouhlasim, tazatel to zkratka prehnal. Ja, coby pocitacovej nadsenec - amater pravid… nový
BrB 08.01.2018 17:59
BrB

To je furt o tom istom, spravci, radci, vsetci su zli a arogatni.
Ale preco vsetci plkate vseobecne?
Riesil sa tu povodne jeden prispevok, host je tam preukaztelne nevinne, tazatel(ka) sa spraval ako idiot a host reagoval presne tak ako mal.
Mame tu dalsi pripad, kde brtnik reagoval na Acer. Ano prehnal to, brtnik to tu dokonca sam uznal a snad sa polepsi. Osobne si myslim, ze pomer jeho korektnych odpovedi voci takymto vybuchom je vysoko pozitivny, neviem mozno sa mylim necital som vsetky vlakna, ale rovnaky nazor tu uz odznel.
A co mame dalej? Nic len vseobecne a nic nehovoriace staznosti. Zaujimave je, ze ich napriklad citam od kozakl,ktory je v mojich ociach nepoucitelny prudic a z mojho zbezneho pohladu je 50% jeho odpovedi na urovni provokacii, offtopicov a flamu. On sam to samozrejme nevidi, vid posledny odkaz, kde sa uplne zbytocne "hadal" s JaFim a ma pocit, ze on je v tom nevinne lebo bol vyprovokovany. Nazor si kazdy spravi sam.
Takze ak ma niekto zaujem nieco riesit nech laskavo napise (idealne s odkazom), kde podla neho radca/moderator/admin prekrocil mieru slusnosti a nasledne s tym vieme nieco urobit. V opacom pripade je to len sprska ohrdnutych eg, ktore sa stazuju kade chodia.
Za mna za celu xistenciu poradne prislo najviac staznosti mailom na Karla, na ostatnych radovo v jednotkach (cize1-2 za 13 rokov je zanedbatelny pocet) a za seba mozem povedat, ze som vsetky odkazy, kde sa Karel podla pouzivatelov dopustil prehresku voci slusneho spravaniu poctivo presiel a dotycnym odpovedal. Na Karlovu obranu musim povedat, ze si nepamatam pripad, kedy by som mal ja pocit, ze to niekedy prehnal a mal na neho tazke srdce.

Vubec s Tebou nesouhlasim, tazatel to zkratka prehnal. Ja, coby pocitacovej nadsenec - amater pravidelne procitam pc a herni vlakna a nekdy se nestacim divit. Obcas se taky na neco zeptam a ucim se z toho. A kdyz se stalo to, ze jsem neposkytl zadne relevantni informace k memu dotazu a radcove me na to upozornili, dodal jsem je a soupal nohama. Tazatel predvedl leda zbytecny teatralni vystup.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru