Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Synology DS2016j - pokročilé uživ. rozhraní

Dobrý den,

cca rok zpět jsem si koupil Synology DS216j a skrze všelijaké YT návody jsem si většinu funkcí na Synology nastavil a tak nějak se v něm pohybovat dokážu. Velice rád bych uměl více než jen základní věci, které se dají se Synology dělat. Proto píši, jestli tu někdo nezná konkrétně někoho ze Synology, Synology má sice své vlastní internetové stránky včetně všech informací, ale není tam všechno. Potřeboval by jsem někoho, kdo si se mnou sedna a ukáže mi některé rozšířené funkce a možnosti mého zařízení, za to si klidně zaplatím. Stalo se mi totiž např., že jsem si na televizi, která byla připojena na jiné místní síti než mé Synology nainstaloval aplikaci na streamování filmů ze Synology (DS video), vše jsem tam v pořádku nastavil a televize se přesto nepřipojila, což nechápu, protože jsem to samé zkoušel na té samé místní síti, jako je televize s telefonem na té samé aplikaci. Přístupy pro všechny zařízení mám na Synology povoleny. Prosím o nějaké rady nebo kontakt na nějakého technika či člověka ze Synology, kdo se v tom orientuje.

Děkuji za všechny rady a náměty předem.

Předmět Autor Datum
Pro streamování (pokud se nejedná o stramování do prohlížeče), ale DLNA, je třeba, aby TV byla ve st… poslední
Jan Fiala 07.01.2018 21:48
Jan Fiala

Pro streamování (pokud se nejedná o stramování do prohlížeče), ale DLNA, je třeba, aby TV byla ve stejné síti.
Jinak nejde o projítí nějakého "pokročilého" nastavení, ale spíš o řešení konkrétních požadavků. Co uživatel, to odlišné využívání NASu - jeho aplikace, připojení, ...

Tohle by mohlo být téma užitečné i pro ostatní lidi. Pokud bys napsal konkrétní požadavky a nevadilo by ti to řešit ne soukromě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru