Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Oživenie "Youtube to MP3 converter"?

Každý zrejme tuší čo sa stalo s najslávnejším Youtube to MP3 convertorem. Dôvody boli jasné, porušovanie autorských práv. Po vypnutí YouTube-MP3.org "stahovači" museli hladať alternativy. Vätšina osahovala tucty reklam, pop-up okna, a pod. Ostatným alternatívam sa začalo dariť, ovšem nie každý má tak dobré kvality. Na Internet prišiel ale nový konverter s vlastnostami starého, ktorý je "lepší" i "horší" zároveň, ale je plne bezreklam, design má takmer úplne totožný s pôvodným convertorom, a hlavne už nemôže umrieť príčinou súdnych sporov o autorských právach.

---

Hovoríme o klonovi a nástupcovi ytmp3.net, ktorý poskytuje všetko čo staré, zachováva si svoje prednosti, akurát kus "inak". Jak inak? Celé prevedenie do MP3 súboru prebieha na strane klienta, server v podstate nemá vôbec žiadne informácie o tom čo za hudbu z YT sťahujete. Len pytomým textom ktorý môžete ignorovať upozorňuje na autorské práva, čím v podstate chráni sám seba pred "súdmi". Totiž namiesto toho že vy používate utilitu ako službu na strane servera, tak vy si ju "stahujete" do počítača, a až tu sa vykonáva vše, na to jak bude narábené s utilitou už nemajú stvořitelé aplikácie "dosah". Ta to byť i dobrým argumentom autorov, ak by došlo k "týto nám kradnú hudbu". Z toho pramení mnoho výhod, ale taktiež aj nevýhoda pre "uživatele", a to že sa používa jeho "výkon" počítača, a konvertovať musí každé audio, ktoré chce stiahnuť, byť už bylo konvertované niekým iným.

[screenshot_111.png]

Na počítači to trvá chvilku, ovšem na mobilných zariadeniach, ktoré nedosahujú až také výkony, je to schopno kus času zožrať. Ovšem nie je to až taká hrůza jak by se mohlo zdát, samozrejme chvílku to "potrvá", ovšem nie je to dlhá chvílka. Celá "utilita" poskytuje možnosti konvertovať akékoľvek youtube video do MP3 súboru,. povolí Vám to stiahnuť aj hudbu, ktorú by Vám starý konvertor nestiahol, nemá žiadne omedzenia, a preto je skvelý na "kradnutie hudby z YT". Toolka je dostupná v 24 jazykoch, vrátane češtiny i slovenčiny. A poskytuje vše čo poskytoval i "starý" slávny konvertor.

Vyskúšajte jeho vlastnosti a napíšte když tak Váš názor do komentov.

---

(celý text je (ne)sponzorovaný, toľko sračkokeců bych samozrejme sem zadarmo nedal, nebo ano?)

Celý text berte kus ako "recenzy retardovaného recenzenta"

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru