Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CRASH - Ovladač NVIDIA Windwos Kernel Mode Driver přestal odpovídat.

Ahoj,

poslední dny zaznamenávám naprostý selhávání mojí grafický karty (GeForce GTX 660). Neni to žádná raketa, ale bezpečně s tim rozjedu spoustu her na vysoký detaily. Mám stažený aktuální ovladače.

Tenhle týden jsem si koupil PUBG, abych vyzkoušel, proč je kolem toho takový cirkus, ale můj počítač tu hru absolutně nezvládá. Sice jen tak tak splňuju minimální požadavky, ale ačkoli hraju na směšně malý rozlišení a všechny detaily VERY LOW, tak hra padá. První den vůbec nepadala (byť se sekala), druhý den se už nesekela, ale tu a tam spadla na plochu a dneska zažívám úplný bojkot ze strany PC. Hra mi spadla asi 6x za sebou s čim dál kratšíma intervalama. Většinou padá, když se podívám do dálky a mají se načíst textury, ale neni to podmínkou. Někdy spadne, když se jí zachce. Teď už hru vůbec nezapínám, dokud problém nevyřeším.

Můj stroj: https://imgur.com/kMs5Rno (WINDOWS 7, 64-Bit)

Můj problém: https://imgur.com/RPTILFZ Tyhle crashe dostává kdekdo, ale nikde neni rada, jak se toho zbavit.

Protože nejsem expert, zvažuju, že je čas na novou grafickou kartu atd., popřípadě rovnou celý PC.

Budu rád za jakoukoli pomoc!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
1. Můj PC - jaký máš zdroj? Uveď nejen watáž, ale i značku (zjistíš okometricky po oddělání bočnice)… poslední
Zdenál 11.01.2018 19:48
Zdenál

1. Můj PC - jaký máš zdroj? Uveď nejen watáž, ale i značku (zjistíš okometricky po oddělání bočnice)
2. Jaké jsou teploty CPU/GPU v zátěži?
3. Navštiv Prohlížeč událostí a podívej se na chyby z doby pádů, měl bys tam najít název pachatele. Pokud tam nic nebude, jde pravděpodobně o HW problém.
4. Systém instaloval kdo a kdy? Nezapomněl přitom na instalaci správných ovladačů (tj. výhradně z webů výrobců HW) ve správném pořadí (tj. jako první ovladač čipsetu)? Jak často a čím aktualizuješ ovladače (správné odpovědi - jen při problémech a výhradně ručně)?
5. Nepoužíváš CCleaner? Tuneup? Nebo něco podobnýho?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru