Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozená karta z telefonu

Zdravím,
nějak mi odešla karta v telefonu, zdá se. Když ji vložím do PC, je jí přiřazeno písmenko, ale nejde s ní pracovat. Problém je ten, že je na ní kupa dat, ty sice umím vytáhnout pomocí nástroje photore, ale ten vše naháže do jedné složky (ve skutečnosti jich je více, ale jsou pojmenovány náhodně). V tom se ani prase nevyzná a ručně třídit, to je na několik večerů. Neznáte nějaký nástroj, který by se pokusil o obnovu FAT tabulky, případně by se pokusil obnovit adresářovou strukturu? CHKDSK jsem zkoušel.
Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Obnova FAT tabulky ti nepomůže, ta neobsahuje názvy souborů. Patrně poškozeny adresáře, jestli jsi n…
Rce 12.01.2018 22:48
Rce
Dobře, FAT neobsahuje názvy souborů, říkejme tomu tedy Adresář, který pak ukazuje na FAT. Zálohu už… poslední
zabak 12.01.2018 22:55
zabak

Obnova FAT tabulky ti nepomůže, ta neobsahuje názvy souborů. Patrně poškozeny adresáře, jestli jsi na to pustil CHKDSK, obvykle to bývá konečná na takovéto závady. Buď rád, že jsi to vůbec nějak dostal ven, to si schovej a pak experimentuj, když to budeš mít aspoň nějak zachráněné.

Dobře, FAT neobsahuje názvy souborů, říkejme tomu tedy Adresář, který pak ukazuje na FAT. Zálohu už samozřejmě mám, jak celého disku (bitová kopie), tak data vytahaná photorecem, teď jsem právě ve fázi, jak dostat adresářovou strukturu abych nemusel třídit ručně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru