Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno po zapnutí webových služeb v Kodi nefunkční hostovaný web

Ahoj,

nevím si rady, tak jdu sem s prosíkem.

Mám raspberry. Na něm mám nainstalované OSMC neboli KODI. Současně na raspi běží webhosting a nějaké další služby. Vše pod určitým portem, ty si teď budu vymýšlet, ale pro představu www.mujweb.cz:90 je webmin, www.mujweb.cz:98 je stahování, www.mujweb.cz byly stránky běžící na hostingu, který byl též na raspi. Resp. to bylo na portu 80, s tím, že mám koupenou doménu, tu přesměrovanou na svou adresu. Na svém modemu mám přesměrované požadavky z portu 80 na vnitřní adresu raspi, třeba 10.0.0.4.

Všechno fungovalo a kdybych se držel hesla: "co funguje do toho nehrab" tak se teď můžu koukat na seriál místo řešení toho, proč to nefunguje. Nicméně jsem si v kodi zapl webové rozhraní na portu 8080 abych následně zjistil, že mi je to úplně k ničemu a domníval jsem se, že když to zas vypnu, tak vše bude fungovat jako dřív. Jaký omyl! Stránky mi teď nenajíždějí s hláškou ERR_CONNECTION_REFUSED a Web xy.cz odmítl připojení.

Nejsem si jist jestli můj popis bude dostatečně erudovaný, učím se fakt za pochodu a plně si uvědomuju a přiznávám, že veškeré souvislosti tajů síťařiny, routování, hostování a dalších věcí plně nechápu. Ale tak snažím se.

Měl by někdo tip, po čem se podívat nebo co se mohlo stát?

Případné podstatné chybějící informace rád doplním, ale nejsem si jist, co je ještě relevantní.

Předmět Autor Datum
Tak už jsem to vyřešil. Z nějakého důvodu jsem měl na modemu nastaveno špatné předávání portů, ale n… poslední
Redsnake 16.01.2018 21:42
Redsnake

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru