Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po přechodu na jiný webhosting google neindexuje weby

Ahoj, stala se mi taková zajímavost. Převedla jsem weby od onebit.cz k wedos.cz a druhý den mě google přestal indexovat. Prostě u všech 6 webů přestal procházet stránky a stránky z indexu vyřazuje. Graf (procházené stránky za den) https://imgur.com/a/N5wOR Stránky jsou bez databází statické, jen jsem je nahrála na nový webhosting a změnila DNS. Žádné noindex nebo tak jsem nepřidávala. Jsou prostě stejné. V google search console je normálně načte bez chyb (načíst jako google), ale vyřazuje je z indexu. Čím to může být? Jelikož je to u všech webů tak to bude tou změnou webhostingu. Vyřadil už cca 90 % všech stránek co měl zaindexovaných. Ach jo. Pokud někdo víte co s tím tak budu ráda. Děkuji předem

Předmět Autor Datum
Pro jistotu se zeptám - doména a struktura stránek zůstaly stejné?
host 24.01.2018 18:20
host
Ano. Pouze jsem u domény změnila DNS na wedos a starý hosting vymazala. Stránky jsou normálně dostup…
malinkaaa 24.01.2018 18:23
malinkaaa
Odpoved neznam, ale docela by me pro zajimavost zajimalo, co ti na to odpovedeli na podpore Wedosu?
RedMaX 24.01.2018 21:02
RedMaX
To jsem nezkoušela. Webhosting je plně funkčí, dobrá rychlost, nevím jestli se zeptat. Podle mě to v…
malinkaaa 24.01.2018 21:06
malinkaaa
Kdyz ono je tezky, co si ted mysli Google, kdyz ten je v tehlech vecech na slovo skoupi a nechava v… poslední
RedMaX 24.01.2018 21:16
RedMaX

To jsem nezkoušela. Webhosting je plně funkčí, dobrá rychlost, nevím jestli se zeptat. Podle mě to vědět nebudou. Z jejich strany vše šlape jak má.

Ještě mi napadlo, nemůže brát google změnu DNS u domény, jako kdyby to byla jiná doména? Třeba si teď myslí že mám duplicitní obsah, jelikož třeba má stále v indexu tu starou DNS. Nebo to je blbost?

Kdyz ono je tezky, co si ted mysli Google, kdyz ten je v tehlech vecech na slovo skoupi a nechava v tom tvurce webu plavat. :-/ Ja bych se na Wedosu zeptal, mohl to s nima resit uz nekdo jinej a muzou treba vedet. Vetsinou jsou tam ochotny lidi, aspon co mam zkusenost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru