Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HDMI kabel

Nikdy jsem jej neměl a na vlastní oči neviděl.

Chtěl bych k PC tímto kabelem připojit TV (pro přehrávání videí z PC, pro občasné použití jako druhý monitor). Momentálně, pokud chci TV jako zobrazovadlo používat, připojím z němu USB disk s videem/filmem či na PC spustím DLNA server (PS3 Media Server) a v TV si video na PC "najdu" (TV je ethernetem připojena k routeru)

Grafická karta: https://www.czc.cz/msi-geforce-gtx-1070-ti-gaming-8g-8gb-gddr5/225169/produkt
TV: cca 5? let starý Samsung, má vzadu HDMI zdířku, "samici".

Co koupit za kabel? Vůbec nerozumím těm HDMI specifikacím a parametrům. Snad by to měl být kábl s oběma koncovkami "samec normální velikosti". Potřebuji délku 3m.

Mohu koupit toto? https://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-high-speed-ethernet-kabel-white-zlacene-konektory-3m/193528/produkt

Díky

---
Doposud jsem TV řešit nemusel, protože jsem "v ní měl" aplikaci "Sledovani.tv" s mnoha desítkami programů zdarma (k internetovému tarifu). Nově ("zvalitnění služeb") je sledovani.tv zdarma pouze v telefonech, tabletech a PC, v TV bych měl platit 50 Kč/měsíčně. No a tak chci tohle vyřešit tak, že případné sledování TV z www na PC chci zobrazit na TV. DLNA to asi neumí, nic podobného jsem tam nenašel, tak na to chci jít formou "druhého monitoru, rozšířením plochy". Nějaké masivní využívání nepoužívám (prakticky jen občas rakouskou/polskou TV), kvalita streamů na sledovani.tv není nic moc - takže do toho chci investovat co nejméně. Kabel/satelit nemáme a mít nebudeme.

Předmět Autor Datum
Jasně, nebude s tím problém :-)
Lukas1982 28.01.2018 15:57
Lukas1982
Klidně tebou vybraný kabel. Na 2-3m je to celkem jedno. poslední
mif 28.01.2018 16:00
mif

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru