Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno čím zaplácnout disk (aby se nedaly obnovit soubory) před předáním počítače jinému ?

Ved ti to pisu rovno na tom tvojom linku ze preco to nejde

U současných disků je hustota natolik vysoká že by se při normální technologii magnetické sektory vzájemně ovlivňovaly a časem by docházelo k samovolné ztrátě dat.
- u novsich sa pouziva iny sposob zapisu, preto to nejde tak ako to robili oni :-) Mohlo by to ist nejakym superspecialnym zariadenim (ktory by sa zameral na tie 0.95 zbytky o ktorych si pisal) ale o ktorom si ja osobne myslim ze je mimo dnesnyc htechnickych moznosti ho vyrobit. Pretoze firmy vyrabajuce HDD sa pohybuju na hranici dnesnych technickych moznosti a snazia sa aby HDD ledva precital to co tam zapisal, a nie este to co je uz prepisane. Ale mozne to samozrejme urcite je, az nejakeho mimozemstana budu zaujimat tvoje prepisane data tak mozno ich preciita ;-)
Pochybujem ze by niekto mal take data aby sa niekomu inemu oplatilo investovat velke peniaze na ich rekonstrukciu po jednom prepisani (uz aj ta rekonstrukcia starych <15Gb diskov po prepisani dat by stala urcite aspon desat tisic korun ak nie viac)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny