Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrzá mi notebook

Dobrý den,
Mám herní počítač od asusu a dneska po cestě na hory jsem ho zapnul a přihlásil jsem se na svého uživatele a od té doby mi to na něm háže black screan a bliká mi dolní lišta. Nemůžu se nikam dostat max. Do správce uloh. Ani restaurování nepomůže vždy se na mem uživateli obeví ta černá obrazovka. Myslím si ze to potřebovalo neaky update ale jsem v horách a asi jsem ho nenechal dostahovat nebo co. Nevím co dělat protože se nemůžu dostat nikam ani do nastavení. Dekuju za všechny rady.

Předmět Autor Datum
No ... na hory jsi si měl zabalit lyže. Problém může být i v poškození disku,či jiná závada způsoben…
kozakl 04.02.2018 08:24
kozakl
1. chyba - ťahať herný NB na hory - na to by stačil mobil, alebo tablet. Na hory si predsa šiel za š…
yYy 04.02.2018 10:11
yYy
Máš to vevnitř mokré (kondenzace vlhkosti). Nechej to vyschnout a možná se bazmek i vzpamatuje. poslední
mif 04.02.2018 10:42
mif

No ... na hory jsi si měl zabalit lyže. Problém může být i v poškození disku,či jiná závada způsobená mechanickým otřesem,nebo nízkou teplotou. Vždy je třeba uvádět typ zařízení. Že je "herní" ti řekl prodejce. Jaký je tam disk ?

1. chyba - ťahať herný NB na hory - na to by stačil mobil, alebo tablet. Na hory si predsa šiel za športom, nie hrať hry.
2. chyba - zapínať NB, pokiaľ sa teploty nevyrovnali. Po "cestě na hory" si ho mal niekde uložený, podchladil sa, na horách je iná vlhkosť. A tým, že si ho zapol, skondenzovaná vlhkosť ti mohla "odpáliť" v tom NB čokoľvek. Mnohí "rozumnejší" sa držali zásady, že ak sa preniesol NB z VONKAJŠIEHO prostredia, počkalo sa minimálne 30 minút, aby sa teploty komponentov vo vnútri NB ako tak vyrovnali s prostredím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru