Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovládače Windows

Dobrý deň. Chcem poprosiť o radu. Aký máte názor na získanie ovládačov pre PC prostredníctvom sw Driver Booster? Ja mám nainštaľované ovládače tie, ktoré boli vo Windows 7. Tie sú dosť zastaralé. Nájde Driver Booster ovládače len od výrobcu MB, alebo aj od iných poskytovateľov, čo môže spôsobiť probl=m s chodom PC. Ďakujem

Předmět Autor Datum
Většina lidí tu na to má dost nehezký názor. Proč si prostě ty ovladače nepostahuješ z oficiálních z…
Wikan 06.02.2018 08:05
Wikan
Driver Booster (a jiné podobné softy), tahá informace o ovladačích ze své databáze a jen autoři toho…
Machr55 06.02.2018 08:32
Machr55
Ďakujem
ab021 06.02.2018 13:07
ab021
Jsou to univerzální ovladače. Na stolním PC můžou i fungovat,ale v žádném případě ne v noteboocích a…
kozakl 06.02.2018 08:41
kozakl
Tento prográmek jsem několikrát použil, když jsem neměl čas celé hodiny hledat ovladače podle IDDev…
leo 06.02.2018 16:45
leo
Souhlas,tak je to myšleno a tak to i funguje.
kozakl 06.02.2018 20:25
kozakl
Jestli ti všechno funguje spolehlivě, nech to tak, jak to je. Novější ovladače se instalují jedině,… poslední
Rce 06.02.2018 21:47
Rce

Driver Booster (a jiné podobné softy), tahá informace o ovladačích ze své databáze a jen autoři toho programu vědí, jestli do ní dali ovladače od výrobce zrovna tvého HW či jiné - čili nemáš zaručeno, co taháš. Může to fungovat a taky nemusí.
"Zastaralých" ovladačů se neboj, ovladače nestárnou, nehnijí, nesnižuje se jejich výkon. Navíc třeba výrobci grafiky - zcela logicky - testují nové ovladače jen s novými grafikami, takže nové ovladače se na starých krámech mohou chovat nepředvídatelně.

Jsou to univerzální ovladače. Na stolním PC můžou i fungovat,ale v žádném případě ne v noteboocích a už vůbec v tabletech (Windows). Pokud chceš použít onen program,tak předem vypni automatické skenování a automatické instalování. Pokud máš HW,na který nelze jinak driver sehnat,zkus to,ale jak říkám - žádné plošné upgradování ostatních ovladačů !!!!

Tento prográmek jsem několikrát použil, když jsem neměl čas celé hodiny hledat ovladače podle IDDev nebo IDVendor nebo na Googlu.. Sám nic neinstaluje, po oskenování stávajících ovladačů se dá zvolit jednotlivá aktualizace nebo aktualizovat vše, případně jen zjistit podle nalezené aktualizace, jaké jsou možnosti. Ojediněle se stalo, že driver nenašel, pokud našel, tak správný a vždycky fungoval. Jinak platí výše uvedené (ovladače se stářím nekazí), tenhle prográmek spíš pomůže, když po instalaci ovladač chybí nebo je těžko k nalezení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru