Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zavirovaný notebook? nejde nic

Dobrý den, známá mě požádala o pomoc s asi zavirovaným notebookem. Prý "něco stahovali" a od té doby se jim pořád notebook restartuje a nic tam nejde dělat, šel jsem se na to mrknout a byl jsem dost bezradný. Po zapnutí vypisuje tuto chybu "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.jpg
Mají Win 8. Po načtení těch procent následuje pokus o načtení OS, ale přichází další restart. A takto do nekonečna. Občas se podaří dostat do tohoto menu ximage151.png.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.2DiifhdBQu.png ale ať se vybere jakákoliv možnost a nastavení následuje restart za restartem.
Nouzový režim nejde spustit. A vložení orig. Windows CD také bez úspěchu. Netuším co víc zkusit. Prosím o radu děkuji.

Předmět Autor Datum
Ked nejde ani system image recovery a tam volit BEZ ZACHOVAVANIA COHOKOLVEK, tak potom len nainstali…
MMnereg 06.02.2018 23:11
MMnereg
Aha děkuji, nemám ho u sebe, zkusím pak ten boot z flasky vypadá to jako jediná možnost nebo tedy te…
mojmírek 09.02.2018 13:17
mojmírek
Posledná možnosť je z ISO W10 po nabútovaní mašiny spustiť nástroj zvaný: Diskpart - Clean, čím sa z… poslední
Nuda 09.02.2018 13:29
Nuda

Ked nejde ani system image recovery a tam volit BEZ ZACHOVAVANIA COHOKOLVEK, tak potom len nainstalit nanovo cisty windows zo spravnej instalacky. Ked to je bez uspechu tak je bud vadny HW alebo ten co sedi za PC (nevie nabootovat z instalacky alebo neskusil predtym sformatovat syst. oddiel preistotu apod.)

Aha děkuji, nemám ho u sebe, zkusím pak ten boot z flasky vypadá to jako jediná možnost nebo tedy ten hw. Říká, že nemůže nic zformatovat ani obnovit, protože jí buď každá možnost spustí restart než se načte nebo jí napíše, že není správce a nemá pravomoc. 27947192_10211185224778872_240798390_o.jpg není účet správce? To je nějaká blbost ne, možná to blokuje ten vir.

Posledná možnosť je z ISO W10 po nabútovaní mašiny spustiť nástroj zvaný: Diskpart - Clean, čím sa zmaže prvý sektor na systémovom oddiele.

Príkazy pre Diskpart s listovaním na pevnom disku a následne na oddieloch si vygúgli, nemám náladu ich sem vešať, povaľuje sa toho celý net.

Následne sa klasicky pod Inštalátorom W10, použije nástroj format alokačnou tabuľkou NTFS, pod MBR alebo GPT. (MBR je možné obmedzenie iba s štyrmi primárnymi oddielmi, čo domácemu smrteľníkovi stačí ak nepoužíva veľkokapacitné úložiská).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru