Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojení USB do front panelu

Nebude to taková sranda jak to vypadá. Jedná se o tuto desku - http://support.packardbell.com/uk/item/index.php?i= spec_mexiconf4&ppn=PB74300101
vzhledem k tomu že je to komplexní řešení (celý počítač v jednom) nenašel jsem manual jaký má normální deska. Další problém je že ta deska má jen osm pinů a já netuším kterou stranou to tam dát. Prakticky to vypadá 2 x 4 piny a na místě devátého a desátého pinu je tam jen červené mínus a modré plus. A teď na kterou stranu dát VCC? Aby to byl ten starší způsob zapojení, mi ta deska připadá docela nová, nějak nevím co s tím. Setkali jste se s něčím podobným?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Netuším jestli toto ještě někdo bude číst ale je to tak kuriózní , že to prostě musím napsat. Tu des… poslední
zdenekhribek 21.06.2008 14:21
zdenekhribek

Netuším jestli toto ještě někdo bude číst ale je to tak kuriózní , že to prostě musím napsat.
Tu desku jsem zkoušel po špatných zkušenostech z dřívějška hned po zakoupení nainstalování OS.
Dnes ráno jsem to zkusil znova a BSOD hend na začátku .... Tak jsem jsem si říkal že cely to trápení s USB je na nic. Ale náhodou jsem si všiml, že ten packard bell tam používá dvě desky a když jsem tak smutně brouzdal po těch jejich materiálech všiml jsem jsem si, že jsou tam nějaké jiné biosy než jsme se bavili s prodejcem. Znovu jsem se podíval na tu aukci kde jsem ji koupil a byl tam odkaz na tu druhou (skoro stejnou) desku. Přehrál jsem bios a všechno běželo parádně. I když jsem v to už nedoufal.
Někdy pomůže i náhoda..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru