Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem atribut target a proklik

Dobrý den,

1. Chápu správně, že atribut target="_blank" u odkazu v podstatě určuje, že dojde k otevření odkazu v nové kartě prohlížeče ?
2. Pak se chci zeptat, zda je vidět v měřících službách (např. Google) proklik z webu, kde je tento atribut v odkaze uveden ?

Díky moc za odpověďi.
D.

Předmět Autor Datum
1. ano. 2. tyhle hnusy nepoužívám a navíc blokuji v ublocku logování hyperlinka auditink, mám pravid…
ublock 09.02.2018 16:29
ublock
Ku 2. seš buď paranoidný nebo navštivuješ divné stránky. poslední
Mlocik97 10.02.2018 05:50
Mlocik97
Díky za odpověď, ale jedná se mi o jednu vloženou reklamu a potřebuji se ujistit, zda bude vidět pr…
dioda 09.02.2018 16:49
dioda
Bude.
Wikan 09.02.2018 17:46
Wikan

1. ano.
2. tyhle hnusy nepoužívám a navíc blokuji v ublocku logování hyperlinka auditink, mám pravidlo na blokování beaocon a blokování requestů na google-analytics/syndication/doubleclick/imedia/dalších šmejdů, tak to vidět není. Navíc mám vypnutý na googleu javascript a dávám pozor na přepisování odkazů, což je dost velký nešvar, bohužel jsem nenarazil na globální řešení, ale pouze selektivně na stránkách vypínám inline skripty, aby se to rozbilo.

Máte nějaké řešení, jak globálně v prohlížeči zabránit změně href v odkazu při události (najetík kliknutí), ty šmíraci to dělají, tak, že to odkaz má "správný href", ale při kliknutí, dojde k odchycení události, změně href (+volitelný zablokovaný pokus o logování) a pak "puštění" eventu, .bohužel do dělá, že se v status baru ukazuje původní odkaz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru