Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejlevnější počítač se SATA v Praze, dnes a nebo zítra

Po pouhých 6 letech nepřetržitého provozu mi odešla základní deska domácího "servříku", tak sháním co nejlevnější náhradu. Původní deska byla https://www.czc.cz/intel-blkd425kt-intel-nm10/82111/produkt a zbyla mi z ní paměť https://www.czc.cz/kingston-value-2gb-ddr3-1066-so-dimm/99836/produkt (ještě 4 roky záruky).
Počítač byl přidělaný jen tak k dřevěné skříni, chlazený vzduchem z místnosti, zátěž většinou 0.00nic, občas přenos pár mega po lokální síti (gitserver).

Potřeboval bych levnou náhradu: základní desku s nějakým procesorem, pasivní chlazení (kvůli hluku), SATA (aspoň 1x) RJ45 ethernet (stačí i desítka), VGA a USB pro klávesnici pro občasné zásahy. Pokud paměť nebude DDR3 SO-dimm, tak i paměť, aspoň 1GB. Samozřejmě bez systému, zdroje, casu, grafiky, klávesnice, monitoru, repráků a ostatních komponent okolo, které (až na zdroj, který mám) nevyužiju.

Pokud možno za co nejnižší cenu a ke koupi dnes, nebo nejhůř do pondělka, v Praze.

(Ano, je to šunt na dolní hranici výkonu ve všech směrech, kdybych nepotřeboval SATA disk, vrazím tam klidně RPi a utáhne tu zátěž levou zadní)

Předem děkuji za vážně míněné rady.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru