Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak odpojit účty od facebooku?

Ahoj, měl jsem přes FB připojenou CSFD, ale facebook mi byl zablokován (kvůli "falešnému" jménu). Mám dlouhé příjmení, takže jsem ho uváděl zkráceně a nějaký dobrý člověk mě nahlásil... nehodlám posílat fotku své občanky a FB si mohu založit jiný... Problém je, že jsem se skrze něj přihlašoval na CSFD, kde mám přes 4000 hodnocení filmů a přes 1500 komentářů a rozhodně o něj nechci přijít. Dá se ještě teď něco dělat? :(

Předmět Autor Datum
Ajaj. FB a podobné společnosti jsou známy svou neochotou a netečností cokoliv řešit. Na tvém místě…
Flash_Gordon 18.02.2018 00:46
Flash_Gordon
Dobrej nápad :) možná by se s tím dalo něco dělat - minimálně by to mělo větší šanci na úspěch, než…
Lukynas 18.02.2018 00:53
Lukynas
Nevim, jak to maji tebou pouzivane weby, ale na jedne strance, ktera umoznuje jak login pres fb, tak… poslední
merlouska 18.02.2018 13:20
merlouska

Ajaj.
FB a podobné společnosti jsou známy svou neochotou a netečností cokoliv řešit.

Na tvém místě bych nejspíše slušně zkusil zaslat email s problémem CSFD a zkusil napsat na podporu, co by se s tím dalo dělat.
Třeba jestli by ti nemohli přenastavit klasické přihlášení přes login k tomu účtu.

Dobrej nápad :) možná by se s tím dalo něco dělat - minimálně by to mělo větší šanci na úspěch, než psát na FB. Tady si člověk najednou uvědomí, jak je ta centralizovanost k ničemu: "vše pohodlně na jednom místě/stačí jedno kliknutí" - a.k.a. "když se něco pos**e, tak si můžete být jistý, že díky nám úplně všechno". Teď mám v háji CSFD, Databáziknih, Soundcloud, Yousician apod... Ale jako nakonec nejde o život, ale je to zatraceně nepříjemné. Představa, že bych tam měl nějaké věci, na kterých jsem finančně závislej, nebo které potřebuju do školy, tak se asi podělám. Ale je to cenná lekce.

Nevim, jak to maji tebou pouzivane weby, ale na jedne strance, ktera umoznuje jak login pres fb, tak klasicky login, to funguje tak, ze pokud chces prejit z fb loginu na klasicky login, tak si kliknes na "zapomenute heslo", zadas e-mail, ktery pouzivas na facebooku a na ten ti prijdou pokyny pro reset hesla, takze se pak muzes prihlasit s tim e-mailem a novym heslem. Teoreticky to muzes zkusit. Ale netusim, zda to bude fungovat i na tebou zminovanych webech.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru