Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo Yoga 300 11iby nefunguje správně (dotyková obrazkova, ovladače, bsod...)

Ahoj, doporučuji stažení a instalaci čistého operačního systému Windows, který je možné stáhnout z jejich stránek - windows10.

Pokusil jsem se nainstalovat tyto ovladače skrze aktualizace windows, ale neúspěšně, nic to nevyhledá. Tak jsem zkusil 2 odlišené programy na update ovladačů, ovšem ani ony tyto ovladače nenainstalovali. A jako poslední jsem se pokusil o instalaci všech ovladačů ze stránek Lenovo manuálně, ale i po jejich instalaci tyto problémy stále přetrvávají a ikonky nezmizely.

Ihned po nainstalování systému stáhni všechny dostupné ovladače z webu podpory Lenovo, jiné ne a už vůbec ne skrze nějaké pofidérní programy. Ovladače najdeš zde - downloads.

Pokud ani poté nebude notebook fungovat korektně, doporučuji jej reklamovat. Kontakt na středisko podpory, kde je možné si objednat vyzvednutí zařízení k následné reklamaci (pokud je zařízení v záruce, pak je tohle zdarma), najdeš zde - services-warranty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny