Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD + R DL ?

Pěkný den.
Hledala jsem, jestli jsou všechna dvd stejné kapacity nebo je i nějaké větší. Našla jsem DVD + R DL. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli jsou ještě nějaké jiné varianty (třeba jestli je oproti tomu dvouvrstvému spolehlivější klasické jednovrstvé, nebo něco ještě jiného, ale mám jen klasickou mechaniku v notebooku, takže blue-ray neklapne) a nebo jestli tahle, tak kterou značku vybrat, aby byla spolehlivá jak v zápisu a čtení, tak i ve výdrži (čim dýl vydrží data v pořádku, tim líp :) ). Já tedy je našla jen od Verbatim a pak od nějakého MediaRange..no Verbatim znám, tedy mi připadá důvěryhodnější, ale já jsem v tomhle směru totálně mimo, takže netušim, navíc erbatim je dvojnásobně drahý proti tomu druhému..
Díky :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S CD a DVD je to teď jako s disketami na konci jejich éry - všechny stojí za hovno, protože se už sk…
Jandak 20.02.2018 11:38
Jandak
Jako pořád beru ca 10 let Verbatim DVD+R a kvalita OK se mě nestalo ještě že by nešlo vypálit nebo n… poslední
sambilionk 20.02.2018 12:59
sambilionk

Jako pořád beru ca 10 let Verbatim DVD+R a kvalita OK se mě nestalo ještě že by nešlo vypálit nebo někde přehrát někdy později,to spíš odešli všechny DVD přehrávače.:-)

Jinak s dvouvrstvíma a ISO sem měl problém že je schitová mechanika LG nedokázala vypálit pořádně a to byla vlastnost co jsem projížděl fora ,jednovrství a přehrávání jinak OK...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru