Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Facebook chce ověřit moji identitu.

Zdravím, možná to sem nepatří, tak se případně omlouvám. Jeden podobný příspěvek jsem tu našla, ale moc mi v odpovědi nepomohl. Dneska ráno jsem se nemohla přihlásit na Facebook z důvodu "zablokování" účtu a žádání ověření identity. (OP, pas, rodný list...). Není to falešná stránka, kontrolovala jsem to. Má tu s tím někdo zkušenosti prosím? Nerada bych přišla o své fotky, navíc na některé lidi mám jenom fb kontakt... Popřípadě jak dlouho ověřování identity trvá. Děkuji za každou odpověď. ;)

Předmět Autor Datum
https://pc.poradna.net/questions/2701751-facebook-mi-neustale-blokuje-ucet-odblokovani-nikde Nikdo…
karel 20.02.2018 21:02
karel
Dík za reakci, příspěvky jsem pročetla a asi v tom mají teda bordel. Tel číslo jsem na fb neměla, an…
Jeniss 20.02.2018 21:12
Jeniss
Ruzne, overoval jsem pres fotku a pres zadani telefonniho cisla, overeni trvalo od dvou dnu az po 2…
RedMaX 20.02.2018 21:02
RedMaX
To po mě ani nechtěli. Jen OP, pas atd... Žádná fotka ani tel číslo. :D
Jeniss 20.02.2018 21:13
Jeniss
To nevyřešíš nekonečný téma,vina na straně vypatlanýho FB kde je uživatelská podpora nulová.
sambilionk 20.02.2018 21:02
sambilionk
Já mám opačný "problém". Asi před deseti (možná více) léty jsem si zřídil FB účet. Pak jsem zjistil,…
IQ37 20.02.2018 22:42
IQ37
To neres, proste to dal ignoruj. Blby je to treba u dalsi FB sluzby Whatsapp, kdyz ti lidi chteji p…
RedMaX 21.02.2018 05:32
RedMaX
Klesá jim počet reálných uživatelů, tak se snaží. Hlavně že stávajícím hází klacky pod nohy. poslední
ml1 21.02.2018 11:48
ml1
Myslím, že jsem to už psal na jiném místě. Taky se mi něco takového objevilo, já to ignoroval a po č…
ml1 21.02.2018 11:45
ml1

Dík za reakci, příspěvky jsem pročetla a asi v tom mají teda bordel. Tel číslo jsem na fb neměla, ani své pravé jméno. Odeslala jsem OP,(ikdyž nerada) kde jsem zamazala všechny údaje, kromě jména, datumu narození a fotky. Tak snad jsem neudělala blbost...

Já mám opačný "problém". Asi před deseti (možná více) léty jsem si zřídil FB účet. Pak jsem zjistil, co to je za hnus a účet jsem zrušil. S tím, že pokud do nějakého termínu nezměním názor, tak bude potom účet smazaný. Nebyl jsem tam od té doby přihlášený (FB mám v hosts), ale před asi měsícem mi z FB přišlo několik mailů s upozorněním, že "se patrně nemůžu dostat na svůj účet" a jediným kliknutím že se to napraví.

Samozřejmě nikam neklikám - a mažu to. Pokud jsem to zkoumal, tak je to opravdu z FB. Nechápu, jak to, že po 10-12 letech, kdy měl být účet zrušený, je něco takového možné. Ale už vím, že na FB je možné všechno.

To neres, proste to dal ignoruj.

Blby je to treba u dalsi FB sluzby Whatsapp, kdyz ti lidi chteji psat nebo volat pres tuhle aplikaci, protoze jsi alespon dle aplikace jeji uzivatel. Ze jsem to zridil na 10 minut na ozkouseni, zjistil, ze je aplikace kretenska a zase odinstaloval, vubec aplikaci nezajima. Takze se mi bezne stane, ze prijde nejakej znamej a: "Psal jsem ti pres whatsapp, proc neodpovidas? Ty jses nejakej urazenej nebo co?" Ne, nejsem. Nemam Whatsapp! "Nepovidej, jasne te tam vidim jako uzivatele, ale kdyz mi psat nechces, dobre, budu si to na tebe pamatovat."

A vysvetli tem lidem, ze nemuzu za to, ze FB jsou kriplove. :-/

Myslím, že jsem to už psal na jiném místě. Taky se mi něco takového objevilo, já to ignoroval a po čase zase ticho po pěšině. Ale je fakt, že FB na nic nepotřebuju a ani se tam normálně nepřihlašuju.
Nemusím myslím říkat, že neni moc dobrý nápad, mít jedinou kopii fotek někde v oblacích (ať už je tím míněna sociální síť nebo opravdu cloud) mimo svoji kontrolu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru