Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde stáhnout Windows Live Mail pro Windows XP z ověřeného zdroje?

Můj půlnoční příspěvek není tu "ještě zobrazen", ale již není zobrazen, jelikož jsem problémy se stažením a dekomprimovaní archívu vzápětí vyřešil. Šlo o souběh náhod i technických problémů, kdy se soubor nejdříve nestáhl celý a proto hlásil chybu. Dalším problémem byl WinRAR, který sice na PC byl, jak jsem pak zjistil, ale nebyl spárován s rozšířením RAR a stejně pak vykazoval chybu při pokusu o otevření. Nakonec jsem to otevřel nově nainstalovaným 7-zipem, takže jsem svůj příspěvek smazal.

Takže díky za pomoc, ale problém se tím bohužel nevyřešil, u WLM je stejná situace jako o Outlook Expresu - pokus o IMAP stažení 3-4 GB emailů skončí vždy chybou. S aktivním Kasperským, který dělal stejný problém na Vistach, stahování začne, ale po cca 3.000 emailech se zasekne a vyhodí chybu, po vypnutí Kasperského, což pomohlo u Vist, vyhodí chybu okamžitě, že server odmítl připojení .... 3-[

Thunderbird se stahování žádný problém nemá ....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny