Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem shotcut na úpravu a střih videa

Ahoj, je tu někdo kdo používá shotcut na úpravu a střih videa . Nainstaloval jsem verzi 171002 a pak zkusil i verzi novější 180102 protože ve filtrech se mi nezobrazoval text. Měl by tam být podle tutoriálu na yutube, na vkládání textu, "text" a pod ním "trojrozměrný text" ( ve filtrech). Já však tam mám u obou verzí jen ten trojrozměrný a s tím nejde dělat tolik věcí jako s normálním textem. Tak se ptám - ví někdo v čem je chyba???? (tutoriál je na yutube Isopto, shotcut - vložení textu). Dík (jinou přezdívku mi to nebralo)

Předmět Autor Datum
množstvo filtrov nepracuje správne,pokial je gpu processing nastavený na enabled....vyskúšaj dotyčný…
audax 25.02.2018 21:58
audax
Tak dík za snahu, ale asi mi to moc nepomohlo. Nemám zase tolik znalostí abych Tvé rady využil. Naví… poslední
koleda 26.02.2018 09:15
koleda

množstvo filtrov nepracuje správne,pokial je gpu processing nastavený na enabled....vyskúšaj dotyčný filter s gpu processing disabled...je to momentálne zatial nevyriešená chyba,resp.nedotiahnutá fičúra v programe,na ktorej sa pracuje....

Tak dík za snahu, ale asi mi to moc nepomohlo. Nemám zase tolik znalostí abych Tvé rady využil. Navíc jak bych dotyčný filtr vyzkoušel, když tam prostě není. Je tam množství filtrů zvukových i obrazových - všechny fungují a jdou různě nastavovat např. zatmívání obrazu, starý film, hnědý tón, sytost, trojrozměrný text a měl by tu být i fitr "text" kde jde nastavit víc možností než u trojrozměrného textu. Např. je tam hodně druhů písem, možnost nastavení různých barev obrysu písma a jiná nastavení. Je to pěkně vidět na yutube kde je tutoriál právě o vkládání textu v shocut (odkaz na video je přiložen k mému dotazu). Potřeboval bych někoho, kdo tyto poslední verze instaloval, protože starší už jsem na netu nikde nenašel, a sdělil mi jestli to také má jen s tím trojrozměrným textem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru