Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Freezy na 1sec s beez zvukom, fps dropy a black screen

Dobrý deň, momentálne mám problém, že môj počítač asi posledné dva týždne len tak pri hre či aj google chrome alebo aj len tak na windowse sa ako keby freezne na sekundu počas tej sekundy to vydá taký beez zvuk a potom všetko ďalej funguje, lenže väčšinou po tomto zvuku, sa mi v hrách objavuje fps drop.
Tzn. napr hrám AC: origins, všetko v pohode 60+fps plynule na high, a potom to freezne s tým zvukom a začínajú fps dropy, ale aj celkovo o niečo nižšie priemerné fps, shuterring a celkovo je to viditelne znížený performance len tak zo sekundy na sekundu.
Taktiež sa mi stalo aj to že ako keby na 3sekundy mám cely screen čierny, zvuk ide normálne, a komp ide dalej , drivere mám aktuálne, komp som oskenoval všetkými dostupnými antivírusmi nič mi nenašlo,
Počítač je relativínne nový, skladol som ho v decembri minulého roka, stým, že hdd a g. karta ostala zo starého pc.
Spec:
Ryzen 3 1300x overlocked na 3900mhz - chladím spartan pro he924v2
Msi b350 pc mate
kingston 8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX Predator Series
Msi rx 470x 4gb - karta bude mat na jesen 3 roky
hdd baracude 7200 - má už 4roky
zdroj corsair cx 500
Win 10 64
Taktiež aby som sa zbavil toho low performance tak proste reštartujem pc , niekedy aj 5 krát až kým to proste nejde dobre v rôznych hrách a teda viem , že je to na chvíľu zas v pohode.
Nad tým prečo to robí som rozmýšlal nad old hdd alebo kartou , alebo aj overclockom ktorá možno robí problémy sám o sebe alebo zdroju, ktorý možno nestačí na ten overclock a taktiež som nahradil box chladič hentým chladičom s old pc.
Dík za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny