Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sportovní aplikace na záznam trasy

Cus, do mobilu s Androidem potrebuju appku na zaznam trasy na behani, chci znat cas, nabehane kilometry a melo by to idealne umet rozpoznat hrudni pas podporujici bluetooth na mereni a zaznam tepove frekvence (ten zatim nemam, ale chci si ho koupit).
Melo by to bejt taky zadarmo, pripadne pokud to bude umet moznost nejakeho trialu, abych to mohl vyzkouset, tak ani jednorazova platba mi nevadi, ale odmitam dnes u techto aplikaci popularni predplatne.
Ohledne nejakeho propojovani s prateli, upload na internet, muze to byt, ale neni to nic ppro me zasadniho, nepotrebuju davat vedet svetu, jak jsem dobrej, ze beham. :-)

Mam par aplikaci za sebou, ale bohuzel jsem si nevybral, takze sem pisnu co uz jsem prosel a nechci:

RunKeeper: kdyz pominu, ze tam kdysi meli malware, tak ta aplikace desne vytezuje baterku, nevim proc, ale na nekolika telefonech jsem pozoroval vetsi zatez procesoru v dobe spusteni zaznamu trasy pres tuto aplikaci nez pres jine.

Endomondo: Pouzival jsem doted, ale taky docela vytezuje baterku a hlavne posledni dobou uz se to neda protoze free verze se vsema moznyma zpusobama snazi o otraveni uzivatele, aby sel do premium verze s mesicnim predplatnym, coz teda nechci. Driv meli i moznost zaplatit jednorazove, ale to zrusili a od te doby je to hrozne, takze hledam nahradu.

Strava: Tahle aplikace me totalne vytaci, protoze furt mi ukazuje jako hlavni polozku tempo, ale me je to u prdele, jakym tempem bezim, chci cas a chci nabehane kilometry a ty jsou videt az po rozkliknuti, takze take ne.

Nike Run+: Desne rozezrana aplikace, jestli si Endomondo vystaci s 35MB a ostatni maximalne do 100MB, tak tady to po jednom behani hodilo 250MB jen to fiklo, takze pryc s tim.

Sports Tracker: Tuhle appku teprve zkousim a nevypada spatne, sice uzivatelske rozhrani zadna slava a nejak jsem neprisel na to, jestli tam je nekde zamek, protoze pri spusteni tlacitka na displej se hned otevre aplikace, tudiz by se treba mohla v kapse sama vypnout, proste appka obchazi zamek telefonu, ale sama nic treba dlouhe podrzeni tlacitka nebo nejaky nutny pohyb, aby se to nahodne nevyplo asi nema, nicmene pokud neobjevim nic lepsiho, tak tuto appku ponecham.

Run Tracker: Aplikace mi vubec nefungovala, trasu nezaznamenala.

SportyPal Pro: Aplikace uz neni nekolik let aktualizovana a na dnesni dobu uz je zastarala, ovladaci prvky dost nevyhovujici a ac jsem ji kdysi pouzival, tak dnes uz to nedostacuje.

---

Takze pokud nekdo pouziva neco dalsiho, tak uvitam napady, co zkusit. V obchode Google Play je asi nekolik tisic takovychto aplikaci obvykle s poctem hodnoceni v desitkach az stovkach uzivatelu, takze k tomu nemam duveru a sam vsechno jednu po druhe zkouset, tak to budu zkouset nekolik let, takze proto zadam radu na neco, co uz treba mate ozkousene a aktivne pouzivate.

Předmět Autor Datum
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android&hl=cs
MaSo 03.03.2018 18:39
MaSo
Diky, doufal jsem v nejakeho aktivniho uzivatele Runtasticu. Ja nikdy nemel, ale o aplikaci vim. Nic…
RedMaX 03.03.2018 19:25
RedMaX
Na samsungoch je taká jednoduchá, Samsung Health, všetko čo píšeš ale spĺňa. Snáď sa dá nainštalovať…
pozorovateľ 03.03.2018 18:52
pozorovateľ
Ten Health ne, jako diky, ale ani jsem na nej nevzpomnel, prisla mi ta appka blba, mam Samsung, takz…
RedMaX 03.03.2018 19:27
RedMaX
V Lidlu jsem si kdysi koupil fit náramek asi za 400 Kč a v mobilu mám "Mi Fit". Běhám, chodím, jezdí…
centsm 03.03.2018 19:41
centsm
Ja pouzivam free Speedometer, urcuje sever a pri pohybe pocita cas, vzdialenost a rychlost (aktualnu…
ZelenaPrisera 03.03.2018 22:20
ZelenaPrisera
Již léta používám Sport Tracker. Má výhodu, že vše je jak na telefonu, tak na tabletu i na WEBu, lze…
Rce 03.03.2018 23:04
Rce
Take to tak vidim, zatim asi nejlepsi momentalne z moznosti ktere jsou. Nektere dalsi aplikace zde z…
RedMaX 04.03.2018 01:21
RedMaX
Kup si mi band 2. Nejlepší fitness náramek. Více funkcí, než chceš.
JanMK 04.03.2018 09:06
JanMK
potrebuju appku na zaznam trasy na behani Ne, nehledam fitness naramek. Rozumim snaze pomoct, ale o…
RedMaX 04.03.2018 09:13
RedMaX
Ok, není zač. Napadlo mě to jen tak, kdyby náhodou.
JanMK 04.03.2018 17:43
JanMK
Sports Tracker používám mnoho let. Ale nikdy jsem k němu nezkoušel pořídit žádný BT hrudní pás. Doce…
Kurt 04.03.2018 09:21
Kurt
Prodavali v Decathlonu hrudni pas za 750 Kc, byl na Bluetooth a psali tam, ze by mel s temahle appka…
RedMaX 04.03.2018 11:20
RedMaX
Skusal som rozne, skoncil som u Sport trackeru. Pouzivam niekolko rokov. Bez vyhrad. So zamknutim ni…
fleg-sk 04.03.2018 18:47
fleg-sk
Začal jsem používat Sports Tracker už v dobách Symbianových Nokií, mám ho i na teď na Androidu a že…
mismas 05.03.2018 07:49
mismas
Finale Sports Tracker nebo Runtastic. Zkouseni asi kazdou tak tyden a snad mezitim poridim i ten hr… poslední
RedMaX 08.03.2018 19:20
RedMaX

Diky, doufal jsem v nejakeho aktivniho uzivatele Runtasticu. Ja nikdy nemel, ale o aplikaci vim. Nicmene co jsem cetl na netu, tak hrozne nadavky, ze aplikace je naprosto preplacana reklamama, nepouzitelna, autori se snazi vytriskat z uzivatele penize a tak podobne. Proto jsem ji nikdy ani neinstaloval.
Takze mam dotaz, jestli je to pravda nebo ne?
A potom jsem koukal, ze maji PRO za 129Kc, tak jestli je to opravdu, ze jednou zaplatim a mam na porad bez reklam a pripadne je tam jeste nejak PRO verze odlisena, pokud ji pouzivas?
Treti vec, ze jsem koukal, ze maji zvlast aplikaci na beh a na kolo, u obou PRO za 129,-, takze je to opravdu tak, ze na beh i na kolo je treba zvlast aplikace a u obou zaplatit?

dekuju

V Lidlu jsem si kdysi koupil fit náramek asi za 400 Kč a v mobilu mám "Mi Fit". Běhám, chodím, jezdím na kole. V aplikaci je mnohem víc informací, než požaduješ, včetně trasy, kalorií, tempa, rychlosti v jednotlivých km, tepu a pod. Dokonce i kvalitu spánku zaznamenává.

Již léta používám Sport Tracker. Má výhodu, že vše je jak na telefonu, tak na tabletu i na WEBu, lze to odevšad upravovat, doplňovat obrázky a fotkami. Ještě se mi nestalo, že by se to vypnulo samo - může to běžet i na pozadí. Ale mám Ajfouna, to může být tím. Neběhám, používám na záznam prošlé trasy v turistice - ukáže i výškový profil trasy. Využívám i automatické žvanění - říká to kolik jsem prošel, jakou rychlostí, průměrnou rychlost.

Take to tak vidim, zatim asi nejlepsi momentalne z moznosti ktere jsou. Nektere dalsi aplikace zde zminene nejsou to co hledam. Jeste pockam, zda mi nektery uzivatel Runtasticu nevysvetli, jak to tam je, nebo ho mozna proste take vyzkousim, ale pokud ne, tak asi budu pouzivat ten Sports Tracker.

Prodavali v Decathlonu hrudni pas za 750 Kc, byl na Bluetooth a psali tam, ze by mel s temahle appkama na Android fungovat. Uz ho ale nemaji, nicmene bud sezenu jiny nebo ho treba zase casem mit budou. Az neco sezenu a ozkousim, tak ti dam vedet.

Začal jsem používat Sports Tracker už v dobách Symbianových Nokií, mám ho i na teď na Androidu a že by se sám vypnul nepamatuju (to ho spíš já zapomenu zapnout). Hrudní pás jsem k němu ještě nezkoušel, používám ho spíš na kole a bušení srdce neřeším.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru