Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešenoAnketa Jakej monitor 24 VA vs IPS

Tak louskám to přes překladač a v jiný recenzi psaly že třeba u Crysis 3 to bylo znát.....

Měřené vstupní zatížení:

Byl jsem nadšen, když jsem obdržel GW2765HT, protože záznam BenQ o vstupním zpoždění byl doposud příznivý a nabízí rychlou odpověď zpoždění vstupu zpravidla pod 30 ms pro panely jiné než TN. Byl jsem trochu zmatený, když jsem měřil vstupní zpoždění na GW2765HT, protože jsem nemohl měřit přesné čtení pomocí našeho specializovaného testovacího zařízení. Z nějakého důvodu by číslice oscilovaly mezi pevnou nízkou a vysokou hodnotou ve všech třech měřících lištách. V důsledku toho jsem se rozhodl, že nejlepší způsob, jak vypočítat vstupní zpoždění, je vzít průměr všech čísel prezentovaných na každém blikajícím pruhu. Rozsah vstupního zpoždění byl měřen následujícím způsobem:
[list] style = "right-arrow"] [li] Nahoru: 18.4ms - 34.4ms [/ li] [li] Střední: 25.4ms - 41.7ms [/ li] [li] Bottom: 32.9ms - 49ms [/ ] [/ seznam]

Vyčíslení všech čísel vedlo k následujícím výpočtům:
[li] Střední: 33,5ms [/ li] [li] Dole: 41 ms [/ li] [/ list]

Od této doby zprůměrování všech 3 měření vede k průměrnému vstupnímu zpoždění přibližně 34 ms po zaokrouhlení na nejbližší milisekundu. Jedná se o výrazně vyšší číslo než většina dnešních monitorů, což je trochu zklamání vzhledem k tomu, jak nízká vstupní lag je obvykle měřena na obrazovkách o velikosti pod 30 ". Bylo by velmi výhodné, kdyby společnost BenQ přidala nastavení "Okamžitého režimu", aby se snížila vstupní zpoždění, ale v GW2765HT se neobjevuje. Pokud jde o to, jak by se mělo cítit, většina hráčů si ještě nevšimne latence přítomné na tomto monitoru, protože stále spadá pod naše "skvělé" hodnocení, což je pro většinu hráčů přijatelné na základě zpětné vazby, kterou jsem obdržel. Nicméně, pokud jste velmi citliví na zpoždění vstupů a specializujete se na bojové, rytmické nebo střelecké hry, budu opatrný vůči tomuto monitoru, pokud je latence pro vás velkou záležitostí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny