Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchatka

Poraďte mi prosím sluchatka. Potrebujem aby netlacili ked lezim a kukam film. Idealne teda asi nejaku stuple a tiez by bolo fajn keby zvuk nesiel do miestnosti..
Ďakujem.
Na cene nezáleží

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co třeba tydle (skočily mi do reklamy a tak jsem odkaz na ně ani nemusel hledat): https://www.slevo…
George63 19.03.2018 11:43
George63
Myslím ale, že tazatel chtěl spíš špunty než náhlavní. nový
Simon12 20.03.2018 13:51
Simon12
Ale má tam, aby nebylo slyšet zvuk mimo. Což špunty někdy nezaručí. A špunty někdy vypadávají a jsou… nový
George63 20.03.2018 17:58
George63
Přesně musí se vyjádřit hlavně tazatel. poslední
Simon12 21.03.2018 11:55
Simon12

Co třeba tydle (skočily mi do reklamy a tak jsem odkaz na ně ani nemusel hledat):

https://www.slevovar.cz/sleva/793/bezdratova-sluchatka-5v1.html?gclid=EAIaIQobChMIpJfHqJb42QIVVwPTCh2XaQQhEAEYASAAEgKocvD_BwE

Chtěl jsem Ti je navrhnout, mám je už víc jak rok a jsou dobrý. Jsou sice dosti velký, ale jsou pohodlný, dobře drží, netlačí, zvuk dobrý a žádný neproniká ven. A mají ještě další, docela dobré a použitelné funkce . To rádio fachá taky dobře, a tu "chůvičku" používám občas, když je v pokoji u TV kravál (vnoučata), tak si vysílač dám za TV (bez napojení kablíkem, pouze přes mikrofon a nutno vyzkoušet umístění) a poslouchám zvuk z TV přes tu chůvičku i s možností zesílení a zeslabení přímo na sluchátkách. Jinak je je možno napojit i bez baterek normálním odnímacím kablíkem, jako klasika.
A jsou za pár šupů. No nekup to?:-D

Ale má tam, aby nebylo slyšet zvuk mimo. Což špunty někdy nezaručí. A špunty někdy vypadávají a jsou i pro někoho nepříjemné (i pro mne). A i tyhle náhlavní jsou docela v poho, krásně drží, netlačí a nevypadávají z uší a mimo ně slyšet nic není. Já je v posteli (vedle spící manželky) :-D u TV běžně používám a jsem s nimi, po vyzkoušení i jiných, jak špuntů tak i menších náhlavních docela spokojený. A po ránu si z nich rovnou poslechnu i rozhlasové zprávy. Ale to už si musí tazatel posoudit sám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru