Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyplatí se kupovat nový telefon?

mife, jasne, najdou se lidi, co pouzivaji jeden a tentyz mobil dlouha leta. U hloupych telefonu na volani je to neco jinyho nez u smartphonu, ktery uz dneska slouzi pomalu misto pocitace. Ja treba nevolam vubec, pro me je u telefonu primarni mobilni internet a na komunikaci pak vyuzivam whatsapp/slack/maily/messenger. K tomu jeste browsani, nejaky mobilni hry a tak.
No a z dosavadnich zkusenosti... prvni smartphone bylo jakesi HTC jeste s Windows Mobile, to jsem mela 5 let, baterka vymenitelna, system toho neumel ani zdaleka tolik jako dnes, ale v te dobe mi stacil. Pak dva Androidy kolem 7 tisic, ty proste po dvou letech uz byly spis tak k vzteku, pomale, nestihajici, tak jsem si poridila novy a ten puvodni jsem dala kamosce, ktera je min narocna (staci ji volani, whatsapp, muj vlak, ctecka a mozna nejaky jednoduchy karty nebo neco takovyho). Pak dalsi Android za 5 tisic, ten jsem planovala na prechodne obdobi zhruba roku a pul, nez si poridim iphone, ale ten jsem si nakonec poridila uz po trictvrte roce - a za tu cenu od nej fakt cekam, ze da aspon tech 5 let.

Cely je to proste o tom, co clovek od mobilu ocekava. Pokud nekomu staci pravekej na volani, at ho klidne pouziva. Spouste lidi staci nejaky jednodussi smartphone kolem 4 tisic. A pak se najdou i takovi, kteri proste mobil pouzivaji furt a na vsechno mozny, a ti maji pak i vyssi naroky. Nektere z nich se daji v pohode splnit mobilem kolem 6-10 tisic, nekteri miri jeste vys. Nekdo ty drahy telefony fakt vyuzije, nekdo si je kupuje jen z rozmaru. Kazdopadne treba moje aktualni naroky bohuzel momentalne splnuje pouze iOS. Takze sice je to drahy jak prase, ale stalo mi to za to si ten iphone koupit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny