Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ICQ 6 - Nejde mi odeslat přiložené soubory a nemůžu se dovolat

Dobrý večer,potřebovala bych poradit s ICQ 6.Nejde mi odeslat přiložené soubory a nemůžu se dovolat.Dám vytáčení-normálně vidím,že to vytáčí,ale ten druhý člověk nevidí nic.Přitom když on vytočí mě,tak hovor příjmu a normálně spolu mluvíme.Mám Net u O2-už jsem tam volala,zdali oni neblokujou vytáčení,ale ubezpečili mě,že né,tak už nevím co mám udělat.Ve Firewallu mám ICQ zaškrtnuté.Může mi někdo poradit? Děkuji
Změna předmětu, původně: ICQ 6
Změna kategorie, původně: Ostatní (LaKr) (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
icq 6 je sracka aj na pisanie, nieto este na telefonovanie. Takto to dopadne, ked chcu z toho urobit…
shiro 24.06.2008 22:50
shiro
Přes icq se dobře píše i volá, když někdo říká že je to sračka tak má problém sám se sebou protože s…
oponent 04.07.2008 08:25
oponent
LOL, keby som bol tak blby a nevedel nastavovat veci, tak sa servisom PC nezivim. Ty si mozna jeden… poslední
shiro 04.07.2008 15:33
shiro

icq 6 je sracka aj na pisanie, nieto este na telefonovanie. Takto to dopadne, ked chcu z toho urobit vsevediaci program - potom to poriadne nevie robit nic. Cez icq si pis, a volaj cez Skype.
Ak ti toto nevyhovuje, tak uz nemas moc moznosti. Cekni si ci nemas nieco blokovane vo firewalle. Mozno na telefonovanie pod icq treba verejnu IP, ale to som si nie isty.

Přes icq se dobře píše i volá, když někdo říká že je to sračka tak má problém sám se sebou protože si to neumí nastavit a svou blbost svádí na programy.icq zabírá akorát více systémových požadavků jinak je v pohodě-to reakce na neználka p.SHIRA!!

LOL, keby som bol tak blby a nevedel nastavovat veci, tak sa servisom PC nezivim. Ty si mozna jeden stastlivec, ktoremu ten nedorobok ide (aj ked o tom pochybujem) ale hral som sa s nim uz asi na 10 PC a v zivote sa mi zatial nepodarilo rozbehat telefonovanie a videohovory cez tento smejd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru