Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluetooth příslušenství k mobilu a tabletu

Dobrý den,
chtěl bych připojit bluetooth klávesnici a bluetooth myš k androidím smartphonům a androidím tabletům.

Většina smartphonů a tabletů dnes (myslím dokonce, že dnes snad už všechny, ale 100% jist si nejsem) bluetooth podporují, ale ohledně bluetooth u nich jak výrobci tak prodejci uvádějí jen a pouze to, že zařízení bluetooth podporuje nebo nepodporuje a pokud jsou výrobci a prodejci v poskytování informací o jejich produktech "jó hodně moc extra sdílní", uvedou maximálně verzi bluetooth, jinak nic víc (uvozovky značící ironii tu nejsou náhodou, často výrobci a prodejci totiž uvádějí jen opravdu nejminimálnější minimum informací a někdy snad ani to ne).

Tu nastává problém - proto se potřebuji zeptat, jestli všechna androidí zařízení u kterých je uvedeno že bluetooth podporují, tak jestli k nim bezpečně spolehlivě a funkčně připojím i bluetooth klávesnice a bluetooth myši? (Případně i jiná zařízení využívající standard bluetooth?)
Nebo jestli u mobilů a tabletů může být podpora bluetooth (ať už záměrně nebo nezáměrně) nějak omezena např. jen na propojení s určitými typy zařízení, např. s jiným mobilem, počítačem, sluchátky a nic víc?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny