Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Graficka karta-PS: spěchá

Dobrý den chtel bch se zeptat jestli mi nekdo nepomuze s moji grafikou koupil jsem ji na desku MSI MS-6378 grafika je a ati raedon 7000 series... No a jak to nainstaluju tak jak to prepojim tak mam porad cerny monitor a nic se nedeje tak pak zmenim nastaveni v zobrazeni a tam dam jako primarni monitor tu grafiku a prepnu a to uz to jede ale jak zapinam pocitac tak monitor se mi sputi az jak nastartuje windows coz me celkem stve protoze se nemuzu pak dostat do biosu... Prosim nevite nekdo co s tim muze byt?

Předmět Autor Datum
Skus napisat este raz a zrozumitelnejsie za prve co presne tam mas (zakl.doska, grafiky), a za druhe…
MM.. 25.06.2008 13:18
MM..
pochopil-li jsem správně, musíš v BIOSu tvou integrovanou grafiku úplně vypnout.
touchwood 25.06.2008 13:19
touchwood
No jo ale co kdyz mi to nebude fungovat a pak se do biosu uz vubec nedostanu?
Kumar 25.06.2008 17:14
Kumar
Jeste jednou to napisu: takze ja mam zakladni desku MSI MS-6378 a mam tam integrovanou grafiku a kou…
Kumar 25.06.2008 17:25
Kumar
Ked to zmenis tak to najede. Keby to nahodou nenajelo (pravdepodobnost 0.00000000001%) tak urobis cl…
MM.. 25.06.2008 18:02
MM..
NO a jak to mam teda udelat mam BIOS Awar modular.
Jirka1 25.06.2008 20:28
Jirka1
V BIOSe si najdes nastavenie napr. "onboard VGA" (presny nazov zavisi od zakl.dosky) a das na "disab…
MM.. 26.06.2008 13:34
MM..
Zbytečně jsi podle mě šachoval s nastavením ve vlastnostech s primárním monitorem. Podle mne stačilo…
nononot 26.06.2008 15:08
nononot
On ma problem pri bootovani, nie vo Windows. monitor se mi rozjel az jak najel windows takze se tre…
MM.. 26.06.2008 17:52
MM..
Myslel jsem, že má vypnutý výpis POSTu na obrazovku- mám to podobně v práci, na monitoru se objevuje…
nononot 26.06.2008 19:34
nononot
No to bude ono a jak to mam vypnout?
jirka1 29.06.2008 11:27
jirka1
Clovece najprv sa nauc citat, potom sa nauc komunikovat a pisat ci si uz nieco robil a co si robil,… poslední
MM.. 30.06.2008 03:30
MM..

Skus napisat este raz a zrozumitelnejsie za prve co presne tam mas (zakl.doska, grafiky), a za druhe co presne robis, co zapajas, prepajas, a kam. Lebo ja tomu tvojmu popisu ze co kam prepajas nerozumiem ani slovo.

V prvom rade ak mas aj integrovanu graficku kartu a aj nejaku v PCIe slote, tak tu integrovanu vypnut v BIOSe. P.S. alebo si nastav bootovanie z PCIe / AGP a nie z internej grafiky.
Ak ma graficka karta viac vystupov tak skusit ten druhy vystup.
Ak mas k PC pripojenu aj TV tak ten kabel zatial odpoj.

Jeste jednou to napisu: takze ja mam zakladni desku MSI MS-6378 a mam tam integrovanou grafiku a koupil jsem si novou do PCI slotu ATI Raedon 7000 series.Tu grafiku sem zapojil nainstaloval ovladace ale monitro se nerozjel tak jsem dal na plose vlastnosti nastavil jsem si primarni monitor tu novou grafiku ale kdyz sem restartoval PC tak monitor se mi rozjel az jak najel windows takze se treba vubec nemuzu dostat do BIOSU... Tak sem to zase dal na tu integrovanou a tedka cekam na odpoved... NO ale jak to zmenim tak to nemusi najet a budu nahrany protoze uz se nedostanu do BIOS a ani neprepojim na integrovanou grafiku takze je to celkem risk:(..

V BIOSe si najdes nastavenie napr. "onboard VGA" (presny nazov zavisi od zakl.dosky) a das na "disabled".
Prip. si pozri si navod k tvojej zakladnej doske. Ak nemas tak si stiahni zo stranok vyrobcu zakl.dosky. Ak nevies anglicky a nemas o PC ani sajnu tak to odnes niekam kde predavaju PC alebo kde aspon vedia precitat anglicky navod, nech ti to prenastavia.

Zbytečně jsi podle mě šachoval s nastavením ve vlastnostech s primárním monitorem. Podle mne stačilo do PC vložit novou grafickou kartu a po spuštění Windows nainstalovat její ovladače. V BIOSu možná ani nemusíš integrovanou GK vypínat. V nouzovém režimu bych pak integrovanou GK odebral ve správci zařízení. Do BIOSu se dostaneš tak, že většinou mačkáš tlačítko DEL krátce po spuštění PC - zkus ho mačkat opakovaně hned po pípnutí i když na monitoru není nic vidět- máš asi nastavené rychlé spouštění.

On ma problem pri bootovani, nie vo Windows.

monitor se mi rozjel az jak najel windows takze se treba vubec nemuzu dostat do BIOSU

nemoze sa dostat do BIOSu kvoli tomu ze pocas bootovania obraz ide len z integrovanej grafiky. To sa nastavuje v BIOSe, monitor samozrejme musi na chvilu prehodit do integrovanej grafiky aby nieco na monitore videl, ked bude v BIOSe.

Clovece najprv sa nauc citat, potom sa nauc komunikovat a pisat ci si uz nieco robil a co si robil, a ci s povodnou (onboard) grafickou kartou vidis BIOS. Ak vidis, tak tu onboard grfaiku v BIOSe vypni. Uz som to pisal 3x, mas nejaky problem s chapanim? Navstiv Dr.Chocholousek.

A ten "tmavy" boot ak ho mas nahodou tak sa tiez vypina v BIOSe, ale to nie je tvoj problem. Tvoj problem je ze to bootuje z onboard grafiky tak ju uz konecne vypni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru