Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak přesměrovat doménu u wedosu na server s portem 90

Nene, to právě že není tím, že jsem odtrženej phpkem, ale tím, že píšu s idiotem, který ani nezná základy jak funguje web a ani neumí používat to, co používá. A tím idiotem myslím tebe, to raději taky napíšu, protože jsi nějaký pomalu chápající.
Takže k tém první větě, co jsem nechápal: Nechápu proč jsi tam řešil nějaký htaccess, když ten se používá jen na určitá uživatelská nastavení třeba pro konkrétní složky a tak, proč jsi to neřešil prostě v konfiguraci apache, když jsi něco řešil. A nepochopil jsem ani ty tvoje cesty, které neexistují na disku. A nepochopil jsem ani to, proč se sereš do apache, když jsi říkal, že používáš nodejs, kterej něco jako virtualhosty umí taky, což jsem ti psal, že si máš najít na netu, nebo to už je pro tebe na nodejs moc složité, ty rádoby moderní pokrokový web programátore? :-D
K té druhé větě: ano, vystačím si naprosto s apache, php, mysql, sqlite... a to i na nové projekty. Kdyby mi to nestačilo tak se prostě naučím něco, abych udělal to, co potřebuju.
Podle tvého dotazu s portem a s tím, že jsi nevěděl, že na webserveru můžeš mít kolik chceš domén, jsi totální lama a to, že se snažíš používat React a Angulár z tebe dobrého programátora neudělá.
React a Angulár vím že existuje, ale nezajímám se o to a nepotřebuju to. A ani pořádně nevím jestli je to otázka klienta nebo serveru. Jestli klienta tak tam používám čistý javascript, například jsem jej potřeboval na to, že jsem potřeboval řešit jeden web tak, aby web byl tvořený pouze jednou webovou stránkou, ale v adresním řádku se url měnila a vypadalo to jako by web tvořilo více stránek a aby při procházení byl web stále na jedné webové stránce a aby se měnil jen určitý obsah a aby některé prvky se neměnily, např. aby furt jelo přehrávání i při procházení, jestli se nepletu tak to má udělané třeba soundcloud.com (myslím technicky, netuším jestli tam není nějaký framework).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny