Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak efektivně úplně odstranit předinstalovaný Windows 10?

koupil jsem si notebook ASUS X556UV-XO066T, na kterém byl předinstalovaný Windows 10. Samozřejmě pochopitelně se toho odporného svinstva Windowsu 10 bytostně potřebuji úplně zbavit, neptejte se proč, prostě pracoval jsem s mnoha počítači na kterých byly různé OS a s Windowsem 10 byly vždy na všech PC permanentně samé často i závažné nebo šílené nelogické problémy znesnadňující a často i znemožňující práci, stejně jako veškerá fóra napříč celým internetem v mnoha svět. jazycích velice frekventovaně zaplavující příspěvky popisující četné časté rozmanité velice frekventované závažné problémy s Windows 10, tak toto svinstvo na svém notebooku prostě nesnesu.

konečne človek, ktorý má presne stejný názor na desiatky, a ktorý objektívne vie zhodnotiť kvalitu systému... (taky se ich zbavím).

Úplne zbavenie môžete vykonať trebars že preformátujete disk alebo cez diskpart cleannete celý disk.

http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/005929en

p.s. CMD nespustite z "bežiacej desiny" kedže by to odmietlo prístup, kliknite na nastavenia -> aktualizácia a zabezpečenie -> obnovenie -> rozšírené spustenie -> riešenie problémov -> príkazový riadok.

zvyšok inak Vášho textu už sú miestami ale kus aj nezmysli... Desiatky sú len na diskoch, v chipsete sa žiadna win10 rozhodne nenachádza. (I když súhlasím že tak agresívne tlačenie systému do zariadený, a tak vynútený OS tu zatím nikdy nebol).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny