Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhodné bzučení zvuku u notebooku Acer

Dobrý den,

potřeboval bych prosím poradit, mám cca 3měsíce nový notebook Acer Aspir A515-51G s Windows 10 a už od začátku mi chrčí (bzučí) zvuk, ale nebzučí právě pořád, ale začne to náhodně, z ničeho nic. Dělá to u jákéhokoliv zvuku co vyjde z repráku notbooku (hudba, film, hra, systémové zvuky, internet,....). Jediný způsob jak to chrčení odstranit je uzamknout windowsy a zas odemknout a jde to bez šumu nebo se odhlásit od učtu windows a znovu se přihlásit. Poté to funguje dobře, ale vrátí se to. Někdy vůbec, jindy to začna za chvíly zase. Postřehl jsem, že se to stane jen když něco rozjedu- zvukově, , při již zpuštěném zvuku to chrčet samo nezačne (film, hudba,..).
Zkusil jsem snad všechny rady, které jsem našel na netu. Samozřejmě stáhl jsem new ovladače od Aceru a nic. Ve správci zařízení jsem zkoušel každý zvukový ovladač aktualizovat a nakonec jsem ty ovladače smazal, restartoval PC a windows si našel nejnovější ovladače a sám je znovu nainstaloval a pořád to dělá :(
Už opravdu nevím co dál a myslím si, že chyba hardwaru to nebude.
Prosím poraďtemi. Budu věďčný za každou radu.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Spôsobuje rušivý zvuk frekvencia el. siete 50Hz? Alebo iný rachotivý Ghost či odporný poltrgaist? D… poslední
Nuda 28.03.2018 09:38
Nuda

Spôsobuje rušivý zvuk frekvencia el. siete 50Hz? Alebo iný rachotivý Ghost či odporný poltrgaist?

Daj sem (letecká pošta) v nejakom vhodnom formáte nahrávku v norme DIN 45500 zosnímanú v hifi kvalite od 20Hz do 20kHz. Započúvame sa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru