Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezobrazujúce sa záznamy databázy spojenej cez ADO v Delphi 2007

Ja tam už dávno dohadzujem čisto len Date. Pod Win98 to ide, no pod WinXP nie. Preto si myslím, že chyba nebude v mojom zdrojáku, ale v tom ako WinXP (konkrétne tie ODBC drivery) pracuje s tou starou databázou (nevie v nej rozoznať dátové typy alebo s nimi pracovať a...).

A na tie anglické návody na MSDN fakt nemám čas. Keď niečo čítam v slovenčine (poprípade češtine), tak si to aj zapamätám. Ale v angličtine viem akurát o čom je veta alebo odstavec, ktorý čítam. Niežeby som nevedel po anglicky, ale po prečítaní z toho väčšinou nič nemám. Hlavne ak by som teraz k tomu ADO musel čítať brutálne veľa o všetkých komponentoch, ich vlastnostiach a použití.

Proste stále mi Delphi vyhodí nejakú chybu. A pri každej skúšať či to náhodou nejde pod Win98, hľadať každú jednu na Googli, či písať do fóra, tak to ten program nezrobím ani za 10 rokov.

Rozmýšľal som už o C++, ku ktorému je toho viac v slovenčine/češtine. Lenže Borland C++ Builder sa mi akosi nedarí nainštalovať. A v Dev-C++, ktorý mi poradil jeden kamarát a ktorý som nainštaloval len pred chvíľou, sa všetko píše len v zdrojovom kóde (žiaden formulár nevidno počas tvorby programu/pred skompilovaním), takže by som sa musel od základov učiť C++. Aj keď síce už niečo viem, pretože doteraz som sa venoval len tvorbe webových aplikácii v PHP, ktoré má syntax práve z C++.

No tak už neviem. Možno to nechám tak a prídem o pekný zisk... :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny