Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Unity 3D a jiný program

Zdravím,chtěl bych se zeptat stáhl jsem si program Unity 3D i crack a když otevřu program tak mi to automaticky hodí do sekce přihůášení a licence i když jsem crack okopčil kam se hra instalovala neví někdo kde je chyba nebo se mám přihlásit? Chci zkusit do hry Construction Simulator 2015 udělat domek a další věci,viz okopčím:Myslíte si, že vám více než 200 pracovních etap ve vice než 150 misích nebude stačit? Construction Simulator 2015 nabízí mnoho možností integrovat do hry vlastní stroje a staveniště. Vývojáři hry pro vás připravili Construction Kit – sadu nástrojů, která vám umožní vytvářet vlastní světy a herní obsah.

Své výtvory a mody můžete samozřejmě sdílet s celou herní komunitou prostřednictvím služby Steamworks nebo na různých fanouškovských stránkách. Všichni hráči tak budou mít na dosah doslova bezednou studnici nejrůznějšího uživatelského obsahu.

Laťka pro vstup do světa modování není nijak zvlášť vysoká – potřebujete jen program na 3D grafiku jako 3ds max nebo Maya a bezplatnou verzi Unity3D.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi jsi nečetl pravidla Poradny: Provozovatel si vyhrazuje právo mazat/upravit příspěvky: ... - týk… poslední
Zdenál 02.04.2018 14:48
Zdenál

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru