Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vložit příspěvek na facebook "bez triggeru upozornění atd"

Mám otázku k facebooku, moc ho nepoužívám, a když se k němu přihlásím po delší době (pro každého relativní asi od hodiny po měsíc), mám tam nepřečtené chaty (nahoře v liště ikona bubliny) - ty asi zůstanou viset, dokud si je neotevřu. Ale tedy notifikace( ikona notifikace vpravo od chatu) mě trápí tam mám pocit, že jakmile se přihlásím, nepřečtu si je a pak se přihlásím znova, že se již ztratí a nedohledám je. Je to tak?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nevíte někdo, napadá mě ,existujte k tomu nějaké api třeba? je potřeba mít to api (nějaké klíč spíše…
voina 08.04.2018 23:17
voina
Pokud nechcete aby se zobrazovali notifikace pro daný příspěvek tak stačí po zveřejnění příspěvku kl…
Hoshuri 12.04.2018 15:52
Hoshuri
to je uplně jinak. Nepochopeno. Neřeším ten jeden příspěvěk a "humbuk" kolem něj po vložení/přečtení… poslední
voina 13.04.2018 20:24
voina

nevíte někdo, napadá mě ,existujte k tomu nějaké api třeba? je potřeba mít to api (nějaké klíč spíše tedy - access token) nějak potvrzené/verifikované/spárované? šlo by to i cestou "aplikace", byť by to asi bylo drbání se levou rukou na pravém nártu

to je uplně jinak. Nepochopeno. Neřeším ten jeden příspěvěk a "humbuk" kolem něj po vložení/přečtení/sdílení/lajkování/reagování na něj, který chci řešit. Chci, aby "mi nepropadly" nepřečtené příspěvky tou dobou (tím, že bych se přihlásil na facebook - vysvětlím - po přihlášení se ukazuje v tray nahoře u ikonek friends/chat/notifications číslo v červeném rámečku. A nechci, aby tohle se anulovalo, tím, že se přihlásím kvůli tomu vložení příspěvku, který chci vložit, aniž by to ovlivnilo přectenost, a čítač by naskakoval až od odhlášení poté a až do příštího "plného" přihlášení, kdy budu si vše chtítí přečíst.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru